Klarstein Townhouse léghűtő teszt

Klarstein Townhouse
Klarstein Townhouse

Léghűtő hatalmas víztartállyal

  •  Nagy méretű, 7 literes víztartály
  •  Jó teljesítmény
  •  Gazdag beállítások és felhasználási módok
Aktuális ár

Klarstein Townhouse léghűtő - részletes információk
Márka Klarstein
Teljesítmény 110 W
Légmozgás 396 m³ / óra
Tartály mérete 7 liter

A következő készülék lehet, hogy nem a rendelkezik a legszebb külsővel, a legolcsóbb árral vagy a legnagyobb teljesítménnyel. Az azonban biztos, hogy ha nagy méretű víz tartályt keresel és nem akarod folyton újratölteni a masinát, akkor ennél jobban nehezen találsz. 

Egy hatalmas, 7 literes víztartállyal rendelkezik, amihez modern felépítésű méhsejt alakú hűtőpad kapcsolódik. Mindkettő kivehető és könnyedén tisztítható, így a karbantartásuk is egyszerű lesz. Emellett elérhető az elülső vízszintjelző, a vízszivárgás elleni hangjelzéses védelem és a gyári tartozékként mellékelt jégaksik. 

A fentiekből látható, hogy adottak az alapok egy remek léghűtőhöz. Ezt egészítik még ki a nagy, 110 wattos teljesítmény és az óránkénti 396 m3-es levegőszállítás. 

Pozitívum még a sokoldalú funkcionalitás. Használhatod a készüléket hagyományos ventilátorként, léghűtőként, de akár párásítóként. A ventilátor sebességét három fokozaton állíthatod, amivel egyben a léghűtés erősségét is szabályozod majd. Ezen felül elérhető még négy különböző üzemmód is. Normál módban manuálisan állíthatod a készüléket, éjszakai üzemmódban fokozatosan csökken a sebesség, míg végül leáll a masina, a természetes program pedig véletlenszerűen szabályozza majd a légáramot, hogy a valódi szelet szimulálja. A negyedik program az intelligens beállítás, ami automatikus 25 C° környékén tartja a hőmérsékletet. Állíthatod a ventilátor mozgását is, így választhatsz függőleges vagy vízszintes oszcilláció közül. 

A sokoldalú beállítások mellett elfért még néhány hasznos extra is a Klarstein léghűtő készülékében. A távirányító kényelmes megoldást jelent akkor is, ha nem szeretnél felkelni a kanapéról az esti filmezés közben. Az időzítővel praktikusan szabályozhatod a működést, attól függően, hogy mikor érsz haza, mikor mész el otthonról vagy mikor szeretnél lefeküdni aludni. 

A fogantyúknak és kerekeknek köszönhetően könnyen mozgatható, így akkor sem jelent majd gondot a tárolása, amikor éppen nem használod. Érdemes még megemlíteni az automatikus szárítást, ami segít abban, hogy ne maradjon nedves a készülék egyetlen része sem, mielőtt elraknád azt a téli pihenőjére.

Én úgy gondolom, hogy mindent összevetve ez egy szuper léghűtő, ami nagy tartálymérettel, jó teljesítménnyel és sokoldalú felhasználhatósággal rendelkezik. Ha nem akarsz túl sokat bajlódni a víztartály sűrű újratöltésével, akkor nézz rá erre a készülékre.

Klarstein Townhouse léghűtő összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Nagy méretű, 7 literes víztartály
  •  Jó teljesítmény
  •  Gazdag beállítások és felhasználási módok

Hátrányok:

  •  Valamivel magasabb ár

További léghűtő tesztek