Klarstein VitAir Turbo olajsütő teszt

Klarstein VitAir Turbo olajsütő
Klarstein VitAir Turbo olajsütő

Nagy kapacitású meleglevegős fritőz

  •  Sokoldalú felhasználhatóság
  •  Jó teljesítmény
  •  Meleglevegős működés
Aktuális ár

Klarstein VitAir Turbo olajsütő olajsütő - részletes információk
Márka Klarstein
Teljesítmény 1400 W
Kapacitás 9 liter
Maximális hőfok 230 °C

A következő olajsütő egy szuper jó modell a Klarstein kínálatából. Jó teljesítménnyel, gazdag programválasztékkal és kényelmes használattal büszkélkedhet. Az ára egy kicsit magasabb, viszont cserébe tényleg bármilyen feladatot elvégez, amire csak szükséged lehet.

A készülék viszonylag erős, 1400 wattos teljesítménnyel rendelkezik, amihez egy szuperül kialakított ház tartozik. A gömb alakú dizájn helytakarékos és stílusos egyszerre. Dupla műanyagból készült, így a felülete működés közben is hűvös marad. Emellett található még rajta egy panorámaablak is, amin át ellenőrizheted, hogy mennyire sült át az étel.

Meleglevegős elven működik, így a hőt infravörös halogén fűtőtestek biztosítják, az egyenletes hőeloszlásról pedig a légkeveréses rendszer gondoskodik. Ez egészséges, szinte olajmentes működést tesz lehetővé, legyen szó sütésről vagy grillezésről. További pluszpontokat ér, hogy elérhető a forgatás funkció is, így még jobban átsülhetnek az ételek. Használhatsz friss vagy fagyasztott alapanyagokat egyaránt, az eredmény mindig kiváló lesz: kívül ropogós, belül pedig puha.

A sokoldalú felhasználást a különböző bővítmények biztosítják. Elérhető egy 3D grillező kosár, tepsi a tészták elkészítéséhez, grillrács és a saslik jellegű ételekhez használható nyársak is.

Pozitívum még, hogy a gép kifejezetten nagy, 9 literes kapacitással rendelkezik. Ez bőven elegendő lehet akár egy nagyobb család számára is.

Az olajsütő könnyen irányítható a vezérlőpanel és az LCD kijelző segítségével. Itt le tudod olvasni az aktuális hőfokot és a hátralévő időtartamot is. Ezen felül választhatsz a gyári programok közül is, mint például a hasábburgonya, grillcsirke, kalács, pizza, steak vagy saslik beállítások.

A hőfokot 50 és 230 °C között tudod szabályozni, a sütési idő pedig maximum egy órára állítható. Szuper funkció még az időzítő, amivel késleltetheted a program indítását. Így előre bekészítheted a vacsorát, ami pontosan akkora fog elkészülni, amikor hazaérsz a munkából.

Praktikus megoldás, hogy az alkatrészek kivehetőek és mosogatógépben is tisztíthatóak. Ezzel sok felesleges munkától kímélheted meg magad.

A gép rendelkezik még néhány biztonsági extrával is, amiknek természetesen mindig örülni szoktunk. Ezek a fedő biztonságos rögzítése és az automatikus kikapcsolás nyitott fedél esetén. Ha a programnak vége lett, akkor pedig egy hangjelzés figyelmeztet, hogy elkészült a vacsora.

Összességében szerintem a Klarstein VitAir Turbo egy kiváló meleglevegős olajsütő, amit bátran tudok ajánlani akár nagyobb családok számára is. Sokoldalú felhasználhatóság, jó teljesítmény és hasznos extrák jellemzik.

Klarstein VitAir Turbo olajsütő olajsütő összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Sokoldalú felhasználhatóság
  •  Jó teljesítmény
  •  Meleglevegős működés

Hátrányok:

  •  Valamivel magasabb ár

További olajsütő tesztek