Lenovo Legion Y530 laptop teszt

Lenovo Legion Y530 laptop
Lenovo Legion Y530 laptop

Gamereknek

  •  A saját árkategóriájában kiváló hardver összeállítás
  •  Kedvező ár
  •  Stílusos megjelenés
Aktuális ár

Lenovo Legion Y530 laptop laptop - részletes információk
Márka Lenovo
CPU Intel Core i5-8300H
RAM 8 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 1050
Tárhely 1 TB HDD

Azokról sem feledkeztem meg, akiknek igenis fontos az erős vas. Gamerek figyelem! A ma bemutatott laptop a Lenovo Legion Y530 lesz. Ez a gép olyan gaming laptop, amihez kifejezetten kedvező áron juthatsz hozzá.

Ami nekem nagyon tetszik benne, hogy külsőre nem túl agresszív a megjelenése, emiatt akár egy üzleti tárgyalásra is beülhetsz vele, anélkül, hogy kinevetnének.

Belülről azonban már más a helyzet. Mivel gamer gépről beszélünk, ezért nem hiányozhat az NVIDIA® GeForce™ grafikus vezérlő, amiből jelen esetben a GTX 1050-est kaptuk meg. A teljesítményt tovább növeli a 8 GB RAM és az Intel Core i5-8300H proci. SSD tárhely nincs, cserébe van viszont 1 TB HDD memória. A kijelző sem okoz majd csalódást. 15,6 inch képátló, FullHD (1920×1080) felbontás és IPS panelek.

Csatlakozókból találsz rajta mindent: HDMI, miniDisplayPort, USB 3.1 és USB-c 3.1. Ezen túl beépített Harman hangszórókkal és HD webkamerával és háttérvilágított billentyűkkel rendelkezik.

Elsősorban azoknak ajánlanám ezt a gépet, akiknek elengedhetetlen az erősebb hardver a játékokhoz. Belépő kategóriás gamer gép, de annak tökéletes.

Lenovo Legion Y530 laptop laptop összesítő vélemény

Előnyök:

  •  A saját árkategóriájában kiváló hardver összeállítás
  •  Kedvező ár
  •  Stílusos megjelenés

Hátrányok:

  •  A gamer haverok előtt nem tudsz majd vele villogni, de kinézni sem fognak

További laptop tesztek