Lenovo Tab4 10 tablet teszt

Lenovo Tab4 10 tablet
Lenovo Tab4 10 tablet

Tablet kedvező áron

  •  Könnyen használható a mindennapokban
  •  Elfogadható teljesítmény
  •  Pénztárcabarát ár
Aktuális ár

Lenovo Tab4 10 tablet tablet - részletes információk
Márka Lenovo
Képátló 10,1"
Felbontás 1280x800
Processzor Qualcomm Snapdragon 425 MSM8917
Memória 2 GB
Tárhely 32 GB
Operációs rendszer Android 7.0

Ahogy már megszokhattátok a korábbi útmutatóinknál, úgy most sem maradhat ki az olcsó, de jó kategória sem, amit ez alkalommal a Lenovo táblagépe fog képviselni.

A Tab4 10-es egy 500 grammos jószág, ami közepes erősségű négy magos processzorral (Qualcomm MSM8917 Snapdragon 425) és 2 GB belső memóriával van felszerelve. 32 GB-os tárhellyel rendelkezik, ami csak alapvető használatra lesz elegendő, azonban micro SD kártyával ezt bővítheted 256 GB-ig.

A kijelző egy 10,1 inches MultiTouch képernyő HD felbontással (1280×800) és IPS panelekkel. A hangzásvilágért pedig kettő darab Dolby Atmos Audio hangszóró felel.

5 MP-es hátulsó és 2 MP-es elülső kamerájával nem nyújt semmi kiemelkedőt a Lenovo tabletje, azonban arra pont jó, hogy videocseteléshez vagy néhány egyszerűbb fotóhoz elegendő legyen.

Ahogy azt bármelyik táblagéptől elvárhatjuk, úgy ez a modell is képest WiFi és Bluetooth kapcsolatra, GPS helymeghatározásra és bár a giroszkóp már hiányzik belőle, gyorsulásmérővel el van látva. A csatlakoztatást és a töltést a jól bevált microUSB 2.0 port biztosítja.

Ettől a tablettől nem kell csodákat várni, azonban árkategóriájában megállja a helyét és emiatt került fel a listánkra. Könnyed játékokhoz, filmezéshez vagy egyszerű böngészéshez tökéletesen megfelel. Ha nem szeretnél túl sokat költeni táblagép vásárlására, akkor jó szívvel tudom ajánlani a Lenovo gépét.

Lenovo Tab4 10 tablet tablet összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Könnyen használható a mindennapokban
  •  Elfogadható teljesítmény
  •  Pénztárcabarát ár

Hátrányok:

  •  A komolyabb játékokhoz már nem lesz elég erős

További tablet tesztek