Lenovo Tablet Yoga TAB3-8 teszt

Lenovo Tablet Yoga TAB3-8
Lenovo Tablet Yoga TAB3-8

Táblagép egyedi megjelenéssel

  •  Egyedi felépítés, rugalmas használhatóság
  •  180 fokban forgatható kamera
  •  Magas működési idő
Aktuális ár

Lenovo Tablet Yoga TAB3-8 tablet - részletes információk
Márka Lenovo
Képátló 8"
Felbontás 1280x800
Processzor Qualcomm MS8909 Quad Core
Memória 2 GB
Tárhely 16 GB
Operációs rendszer Android 6.0

A Lenovo-nak számos minőségi tabletet köszönhetünk. Ezek közé sorolhatjuk a Yoga Tab3-8-at is, ami egyedi és merész kialakításával tűnik ki a sorozat gyártott táblagépek világában.

A készülék hengeres akkumulátora a gép oldalán kapott helyet, egy lenyitható támasszal együtt. Ez nem csak szemet gyönyörködtető megjelenést eredményez, de rugalmas felhasználhatóságot is. A Yoga tabletet ugyanis négy különböző módon használatod majd: kézi, döntött, álló vagy akár felfüggesztett üzemmódban is.

Nézzük meg, hogy mi rejtőzik a kreatív külsővel rendelkező gép motorházteteje alatt! A táblagépeknél megszokott Qualcomm márka processzorát kapta meg, még pedig az MS8909 Quad Core 1,3 GHz-es modelljét. Ehhez 2 GB RAM és 16 GB flash memória társulnak, viszont utóbbit egyszerűen bővítheted SD kártya segítségével. Egy kicsit régebbi, Android 6.0 operációs rendszer fut rajta.

A képernyőt egy 8 inches Multi-Touch IPS paneles LED kijelző adja, ami HD (1280×800) képminőséget ad. A multimédiás élményt pedig a beépített Dolby Atmos 3D hangszórók maxolják ki. Érdemes még megemlíteni az AnyPen technológiát, aminek köszönhetően bármilyen tollal, az ujjaddal vagy ha úgy tartja kedved akár egy répával is irányíthatod a tabletet.

További extrák még a GPS technológia, a beépített micro SD kártyaolvasó, a micro USB portok és az egyedi 180 fokban elforgatható 8 MP-es kamera, ami így egyszerre funkcionálhat front és back kameraként. Erőssége a gépnek a hosszú, akár 20 órás üzemidő is.

Ha a gépnek a teljesítménye nem is maradéktalanul, azonban az ára és a kreatív, egyedi kialakítása mindenképpen magával ragadja majd a szívedet. Kiváló kiegészítő lehet otthonra és a munkába egyaránt.

Lenovo Tablet Yoga TAB3-8 tablet összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Egyedi felépítés, rugalmas használhatóság
  •  180 fokban forgatható kamera
  •  Magas működési idő

Hátrányok:

  •  Alacsonyabb RAM
  •  Viszonylag kicsi kijelző

További tablet tesztek