Lifefit TM3150 futópad teszt

Lifefit TM3150 futópad
Lifefit TM3150 futópad

Olcsó futópad kezdőknek

  •  Kedvező ár
  •  Árkategóriájához képest gazdag funkcionalitás
  •  Kezdők számára tökéletes választás
Aktuális ár

Lifefit TM3150 futópad futópad - részletes információk
Márka Lifefit
Motor teljesítménye 1,25 LE
Futófelület
Maximális sebesség 12 km/óra

Egy futópad vásárlása kifejezetten megterhelő lehet a pénztárcád számára, hiszen számos masina már több százezrekbe kerül. Azonban nem mindenkinek van szüksége ezekre a felső kategóriás gépekre. Sok kezdő nem is fogja tudni teljesen kihasználni az általuk nyújtott gazdag funkciókat. Számukra jó megoldás lehet egy olcsóbb, de minőségi készülék, mint a Lifefit futópadja.

Ez a készülék kedvező árral rendelkezik, amihez természetesen valamivel alacsonyabb teljesítmény is tartozik. Azonban az 1,25 lóerős motor és a maximális 12 km/órás sebesség még mindig bőven elegendő lesz kezdők számára.

Funkcionalitásban egyébként nem marad le sokkal ez a futópad sem, hiszen elérhető a fedélzeti számítógép és 12 szabadon választható felhasználói program is. A kijelzőről leolvashatod a fontosabb információkat, mint a sebesség, a megtett távolság, az elégetett kalóriák vagy az edzés időtartama. Emellett extra funkció még, hogy a testzsír tömeget is számolja a készülék, illetve a markolatba épített érzékelőn keresztül a pulzust is méri. Ha még pontosabb értéket szeretnél kapni, akkor külön vásárolhatsz mellkasi mérő övet is, amit csatlakoztathatsz a géphez.

Pozitívum még, hogy a futófelület manuálisan dönthető, így még jobban tudod majd szabályozni az edzések nehézségét. A dőlésszög 0 és 15 fok között állítható.

A készülék masszív, strapabíró kialakítással rendelkezik, ami biztonságos futást tesz lehetővé. Ezt jól mutatja a magas, 100 kilogrammos terhelhetőség is, ezen felül pedig elérhető még egy biztonsági kulcs is, ami rögtön megállítja a futófelületet, ha elesnél futás közben. Használat után a készülék összecsukható, szóval a masszív kialakítás ellenére sem fog sok helyet foglalni.

Én úgy gondolom, hogy saját árkategóriájában nagyon jó vásárt jelent a Lifefit készüléke és ahogy a fentiekből is látszik, kezdők és középhaladók számára tökéletesen megfelelő lehet.

Lifefit TM3150 futópad futópad összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kedvező ár
  •  Árkategóriájához képest gazdag funkcionalitás
  •  Kezdők számára tökéletes választás

Hátrányok:

  •  Nem rendelkezik olyan erős motorral, mint a drágább készülékek

További futópad tesztek