Livington Air Cooler léghűtő teszt

Livington Air Cooler léghűtő
Livington Air Cooler léghűtő

Apró, de olcsó

  •  Kompakt méret, praktikus használat
  •  Akár utazáshoz is magaddal viheted
  •  Kedvező ár
Aktuális ár

Livington Air Cooler léghűtő léghűtő - részletes információk
Márka Livington
Teljesítmény 10 W
Légmozgás ?
Tartály mérete 500 ml

Ez a léghűtő főként a személyes tered vagy apró helyiségek lehűtésére alkalmas. Nagy előnye, hogy szuper olcsón juthatsz hozzá, cserébe a teljesítménye azért alacsonyabb, mint a komolyabb készülékeké. 

Mivel egy viszonylag apró, doboz alakú kütyüről van szó, ezért kevés helyet foglal. Simán elférhet az íróasztalodon, az autóban, lakókocsiban vagy akár egy apró garázsban is. Emellett könnyen mozgatható, szállítható, szóval utazások alkalmával kifejezetten jó társad lesz. További előnye még, hogy USB csatlakozón keresztül működtethető. Így akár laptopról, szivargyújtóról vagy hagyományos konnektorról is üzemeltetheted. Természetesen a nagyobb klímákkal szemben itt beépítéssel meg ilyesmikkel sem kell majd bajlódnod. 

Természetesen a fentiek fényében alacsonyabb teljesítményre is kell majd számítanod. A ventilátorokat hajtó motor mindössze 10 wattos. Viszont azt azért érdemes megemlíteni, hogy mivel a levegőt egy nedves tartályon vezeti keresztül, így a hőérzetet sokkal hatékonyabban befolyásolja, mint egy egyszerű asztali ventilátor.

A víztartály 500 milliliteres, ami elegendő lehet néhány óra használatra vagy akár egy hosszabb autóútra is. Természetesen bármikor egyszerűen és könnyedén újratöltheted, ha arra lenne szükség. Azzal viszont számolnod kell, hogy működési elvéből adódóan a készülék párásítja is a levegőt, szóval penészedő lakásokba nem igazán ajánlanám. 

A légmozgás sebességét 3 fokozaton szabályozhatod, így a fuvallatot és a hűvösség érzetet is pontosan az igényeidre tudod majd szabni. Érdekes extra még a beépített hangulatvilágítás, így a nyári estéket nem csak a hűvös fuvallat, de a megnyugtató fények is feldobhatják majd. 

Ettől a léghűtőtől nem kell túl nagy csodákat várni, az egész lakást semmiképp nem hűti le. Azonban egy kisebb szobába vagy irodába tökéletes választás lehet. Mellette szól az olcsó ár, a praktikus használat és az energiatakarékos fogyasztás. 

Livington Air Cooler léghűtő léghűtő összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kompakt méret, praktikus használat
  •  Akár utazáshoz is magaddal viheted
  •  Kedvező ár

Hátrányok:

  •  Alacsony teljesítmény

További léghűtő tesztek