Logitech G915 Lightspeed gamer billentyűzet teszt

Logitech G915 Lightspeed gamer billentyűzet
Logitech G915 Lightspeed gamer billentyűzet

Prémium billentyűzet játékhoz vagy munkához

  •  Professzionális minőség
  •  Strapabíró kialakítás
  •  Fejlett technológiák
  •  Mechanikus kapcsolók
Aktuális ár

Logitech G915 Lightspeed gamer billentyűzet billentyűzet - részletes információk
Márka Logitech
Csatlakozás Vezeték nélküli USB
Kiosztás Amerikai
Billentyűk típusa Mechanikus

Szeretnél úgy játszani, mint egy profi gamer? Akkor ezt a billentyűzetet neked találták ki! A Logitech felső kategóriás klaviatúrája elég drága árcímkével rendelkezik, cserébe viszont tényleg igazi minőséget hoz. Mutatom is, hogy miért több ez a billentyűzet, mint az átlagos cuccok.

Először ejtenék néhány szót a készülék kialakításáról. Ez a kicsike szálcsiszolt fém házat kapott, ami nem csak szuper stílusos, de nyilván sokkal tartósabb is, mint egy egyszerű műanyag. Azért is írtam, hogy kicsike, mert tényleg az. Vékony kialakítással rendelkezik mind függőlegesen, mind vízszintesen. A num pad részt kihagyták belőle, így valamivel kevesebb helyet foglal majd az asztalodon, emellett a ház is kifejezetten vékony.

Található még rajta egy hangerő szabályzó görgetőkerék is, illetve a multimédiás gombokról sem szabad megfeledkezni.

Ha igazán profi, megbízható és minőségi játékos billentyűzetet keresel, akkor a Logitech G915 szuper választás lesz.

A gomboknál egy érdekes megoldást választottak. A legtöbb billentyűzetet úgy alakítják ki, hogy a gombok bemélyednek a házba. Itt nem ez a helyzet. Itt inkább kiemelkednek belőle. Ez nem csak jól mutat, de egyszerűbbé teszi a gombok takarítását és cseréjét is.

Érdemes még megemlíteni a lapos kilakítású GL mechanikus kapcsolókat is. Ezek kényelmes használatot tesznek lehetővé és hihetetlenül strapabíróak. Amire szükséged is lesz, hiszen sok órányi játék áll még előtted ezzel a klaviatúrával. Az is szuper, hogy a gombok lenyomásakor halk kattanást és érezhető visszajelzést kapsz.

Nincs gamer billentyűzet RGB világítás nélkül. Természetesen itt is megtalálható ez a funkcó. Az intelligens Lightsync RGB technológiát használja a készülék. Így teljesen testre szabhatod a világítást, saját animációkat készíthetsz, vagy választhatsz a gyári effektusok közül is.

A vezeték nélküli használat is adott. Nem is akármilyen. A Lightspeed technológia hihetetlenül gyors, 1 ms-os reakcióidőt biztosít. Ez ugyanaz a technológia, amit a profi gamerek is használnak. Szóval elég király.

Ha igazán profi, megbízható és minőségi játékos billentyűzetet keresel, akkor a Logitech G915 szuper választás lesz. Bár elég borsos ára van, de cserébe semmihez sem fogható szuper gamer élményt biztosít.

Logitech G915 Lightspeed gamer billentyűzet billentyűzet összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Professzionális minőség
  •  Strapabíró kialakítás
  •  Fejlett technológiák
  •  Mechanikus kapcsolók

Hátrányok:

  •  Kifejezetten drága

További billentyűzet tesztek