Logitech K120 billentyűzet teszt

Logitech K120 billentyűzet
Logitech K120 billentyűzet

Hagyományos megoldás, jó áron

  •  Hagyományos kialakítás
  •  Kedvező ár
  •  Strapabíró
  •  Kényelmes használat
Aktuális ár

Logitech K120 billentyűzet billentyűzet - részletes információk
Márka Logitech
Csatlakozás Vezetékes USB
Kiosztás Magyar
Billentyűk típusa Membrános

Mostanában a legtöbb elektronikai kütyünél elég nagy választék áll rendelkezésre. Billentyűzetek között is találsz speciális kialakítású cuccokat, RGB háttérvilágítást és mindenféle extrákat. De ha az az ember vagy, aki visszasírja a katódcsöves monitorokat és szeretnél egy kicsit nosztalgiázni, akkor felejtsd el ezeket a kütyüket. Helyett ajánlom figyelmedbe ezt a hagyományos kialakítású Logitech klaviatúrát.

Ami nekem szimpatikus benne, hogy tényleg a 10-20 évvel ezelőtti nosztalgiát hozza, de mellett megfelel a mai kor technikai követelményeinek is. Emellett az ára is kifejezetten baráti. Szóval ha nem vágysz mindenféle csili-vili extrákra, de azért a jó minőség is fontos, akkor tökéletes választás lesz.

Egyszerű, hagyományos és praktikus. Tökéletesen elvégzi a feladatát: jól lehet rajta írni. Kell ennél több?

Vezetékes kapcsolattal működik, ahogy a régi billentyűzetek. Azért természetesen a PS/2 csatlakozó helyett kapott egy USB-t, hogy az újabb gépekkel is használható legyen.

A gombok tradicionális magas profilú kialakítással rendelkeznek. A gépelésnél tökéletes egyensúlyt jelentenek ezek. Érezni fogod a gombnyomásokat, de nem kell kalapálni a billentyűket. Állítható a klaviatúra dőlés szöge, ami még kényelmesebb munkát tesz lehetővé.

Ami még pozitívum, az a magyar nyelvű kiosztás. Ez értelemszerűen jól jön majd, ha sokat gépelsz magyar nyelven.

Amit még érdemes megemlíteni, hogy az alacsony ár ellenére is kifejezetten strapabíró készülékről van szó. A gyártó akár 10 millió leütésnyi élettartamot ígér.

Ennél a készüléknél nincsenek meg azok az extrák, amikkel sok újabb billentyűzeten találkozhatsz. Egyszerű, hagyományos és praktikus. Tökéletesen elvégzi a feladatát: jól lehet rajta írni. Kell ennél több?

Logitech K120 billentyűzet billentyűzet összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Hagyományos kialakítás
  •  Kedvező ár
  •  Strapabíró
  •  Kényelmes használat

Hátrányok:

  •  Nem rendelkezik extra funckiókkal

További billentyűzet tesztek