Marnys Protect Junior Folyékony multivitamin teszt

Marnys
 Protect Junior Folyékony multivitamin
Marnys Protect Junior Folyékony multivitamin

Immunturbó minihősöknek

  •  Finom íz
  •  Praktikus ampullás kiszerelés
  •  Ellenőrzött, biztonságos készítmény
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
Nutraceutics Multi40 multivitamin
Nutraceutics Multi40 multivitamin
Aktuális ár
Vitaful Women’s Multi női multivitamin, gumivitamin
Vitaful Women’s Multi női multivitamin, gumivitamin
Aktuális ár
BioTech Multivitamin for woman
BioTech Multivitamin for woman
Aktuális ár

Marnys Protect Junior Folyékony multivitamin multivitamin - részletes információk
Márka Marnys
Formátum Ivóampulla
Kiknek Gyerekek

Ha van gyerkőcöd, ismered azt a kínt, ami a gyermekeknek szánt vitamin készítmények és immunerősítők felkutatásával jár. Legyen finom, és persze legyen értelme beszedni, és az sem árt, ha könnyen és gyorsan megbarátkozik vele a gyermek.

A Marnys Protect Junoir természetes összetevőkből álló folyékony multivitamin, ami négyéves kortól szedhető, és kifejezetten iskolás korú gyermekek igényeire lett összeállítva.

Ez az immunturbó ivóampullás kiszerelésben kapható, ami azért is nagyon szimpatikus, mert játszi könnyedséggel fogadják el a gyerekek: az íze kellemes erdei gyümölcsös, és egy hörpintéssel elfogyasztható. Utazáskor is könnyen kezelhetitek, de akár iskolatáskába is dobható, praktikus kiszerelésű finomság.

Ennek a kis ampullának az erejét a benne oldott formában megtalálható tápanyagok biztosítják, amelyek szinte azonnal bekerülnek a véráramba és 90 százalék feletti hatékonyságban képesek hasznosulni.

De amitől igazán bele lehet szeretni ebbe a termékbe, az két benne rejlő kincs: a méhpempő és a propolisz. Jómagam ódákat tudnék zengeni erről a két csodaszerről, hiszen elképesztő hatása van mindkettőnek: míg a propolisz elsősorban az immunrendszer védekezőképességét támogatja, addig a méhpempő megfelelő energiaszintet biztosít és megóvja csemetédet a szellemi és fizikai kimerültségtől. A Marnys által felhasznált propolisz ráadásul standard tíz százalékos koncentrációjú flavonoid tartalommal rendelkezik, ami igen erős immunerősítő és gyulladáscsökkentő valamint antivirális és antibakteriális hatással bír.

Ez a multivitamin tehát ideális kombó egy vírusfertőzésekkel és nagy szellemi kihívásokkal terhes szeptemberi óvoda- és iskolakezdéskor. De nézzük csak, mi van még ezen felül benne!

Természetesen a tizenkét legfontosabb vitamin is helyet kapott ebben a termékben, így az A-, C-, D- és E vitaminok mellett a teljes B-vitamin komplex is megtalálható benne a maximális vitamin feltöltés érdekében. A maximumot azonban más téren is magasan teljesíti a Marnys Junior.

A Marnys termékek mögött ugyanis nagyon szigorú minőségbiztosítási rendszer és ellenőrzés áll. Ez a termék is többféle tanúsítvánnyal is rendelkezik, és bio- és fenntartható gazdálkodásból származó alapanyagokból készült.

Emiatt a Marnys Protect Junior kissé magasabb áron érhető el, mint egy gyengébb minőségű gyermekeknek szánt multivitamin készítmény. Ugyanakkor ez a folyékony különlegesség egy kompromisszummentes, kiváló és biztonságos alapanyagokból összerakott extra minőségű termék, amit aggodalmak nélkül adhatsz gyermekednek a közösségbe szoktatás előtt. Nem kérdés, hogy megéri az árát!

Marnys Protect Junior Folyékony multivitamin multivitamin összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Finom íz
  •  Praktikus ampullás kiszerelés
  •  Ellenőrzött, biztonságos készítmény

Hátrányok:

  •  Magasabb ár

További multivitamin tesztek