Marshall Major MKII fejhallgató teszt

Marshall Major MKII fejhallgató
Marshall Major MKII fejhallgató

Rock and Roll bárhol

  •  Legendás márka
  •  Kiváló hangzásvilág
  •  Ergonomikus kialakítás
  •  Lecsatolható vezeték, mikrofonnal és távirányítóval
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
HyperX Cloud Stinger fejhallgató
HyperX Cloud Stinger fejhallgató
Aktuális ár
Panasonic RP-HF100 fejhallgató
Panasonic RP-HF100 fejhallgató
Aktuális ár
BML GameGod Rusher fejhallgató
BML GameGod Rusher fejhallgató
Aktuális ár

Marshall Major MKII fejhallgató fejhallgató - részletes információk
Márka Marshall
Fejhallgató típusa Fülre illeszkedő
Frekvencia-átvitel 10 -20000 Hz
Csatlakozás Vezetékes

Ha hangtechnikáról van szó, akkor a legendás Marshall márka megkerülhetetlen. Nem véletlen, hogy fejhallgató toplistánkon is képviseltetik magukat. A Marshall Major MKII egy igazi stúdió minőségű fejhallgató a Rock and Roll kedvelőinek. Mind hangzásvilágában, mind pedig megjelenésében hű a márka hírnevéhez.

A fejhallgató elsőosztályú, profi audio élményt biztosít 10 Hz – 20 kHz közötti frekvenciaátvitellel. Az erős basszusok és a részletgazdag közép és magas hangok tiszta és élvezhető zenét eredményeznek.

Nem csak a hangzás, de a kivitelezés is elsőosztályú. Ergonomikus kialakítással rendelkezik, a flexibilis fejek könnyedén mozognak és igazodnak a fej formájához, a kényelmes párnázás pedig hosszabb zenehallgatás esetén sem válik zavaróvá. Az összecsukható konstrukció pedig nagyban megkönnyíti a tárolást. A fejhallgató borítása tartós műanyag és stílusos műbőr kombinációja, amit a sárgaréz alkatrészek és a legendás Marshall logó tesznek teljessé.

Külön kiemelném a kiváló minőségű kábelt, ami mindkét végén sárgaréz erősítést kapott, a jack csatlakozó pedig L alakú szerkezetével sokkal tartósabb, mint a hagyományos dugók. Hatalmas pozitívum, hogy a kábel lecsatolható, így bármikor cserélhető, nem kell az egész fejhallgatót kidobni, ha megtörik a vezeték. A készülék két jack csatlakozóval is rendelkezik, így eldöntheted, hogy melyik oldalon legyen a kábel vagy egy másik fejhallgatót is csatlakoztathatsz, így megoszthatod a zenédet.

További elérhető funkciók a mikrofon és a távirányító, amik a kábelen kaptak helyet. Ezek segítségével egyszerűen léptetheted vagy megállíthatod az éppen hallgatott muzsikát, de akár a hívásokat is kezelheted.

Ha igazi elsőosztályú hangzásvilággal rendelkező, stílusos és menő fejhallgatót keresel, akkor a Marshall fülesét neked találták ki. Nem csak a Rock and Roll kedvelőinek!

Marshall Major MKII fejhallgató fejhallgató összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Legendás márka
  •  Kiváló hangzásvilág
  •  Ergonomikus kialakítás
  •  Lecsatolható vezeték, mikrofonnal és távirányítóval

Hátrányok:

  •  Nem mindenkit fog majd meg a készülék stílusa

További fejhallgató tesztek