Marshall Stanmore II Bluetooth hangszóró teszt

Marshall Stanmore II Bluetooth hangszóró
Marshall Stanmore II Bluetooth hangszóró

Retró hangulat, kitűnő minőség

  •  Elegáns, stílusos megjelenés
  •  Kiváló Marshall minőség
  •  Nagyon jól szól
Aktuális ár

Marshall Stanmore II Bluetooth hangszóró bluetooth hangszóró - részletes információk
Márka Marshall
Teljesítmény 80 W
Vízállóság Nem vízálló

Ha audiotechnikai holmikról van szó, a Marshall nevét nehéz megkerülni. Igazi tapasztalt nagyágyúk ők, akiket minden zenész vagy zenekedvelő ismer. Éppen ezért csillant fel a szemem, amikor megtudtam, hogy ők is beszálltak a Bluetooth hangszóró piacra. Stanmore II névre keresztelt hangfalukkal fogunk ma megismerkedni.

Ez a hangfal egy kiváló eszköz, ami jó minőségben szól. De ez nem is meglepő, hiszen egy Marshall termékről van szó. Persze jól szóló hangfalat annyira nem nehéz találni, itt is bemutattunk már párat. Amiben viszont teljesen egyedinek mondható ez a készülék, az az elképesztően elegáns és stílusos megjelenése.

Ezt a Bluetooth hangszóró elsősorban azoknak ajánlanám, akik már kinőttek a futurisztikus, műanyagokkal borított, mindenféle színű cuccokból.

Te sem éled annyira a mindenféle színben villogó, futurisztikus, neon műanyaggal készült hangszórókat? Szeretnél kicsit elegánsabb lenni, mint a Deák téren iszogató tinik? A Marshall Bluetooth hangszóróját pontosan neked találták ki!

A műbőr borítás, a fém alkatrészek, a réz hatású szegélyek, mind-mind hozzájárulnak ahhoz a gyönyörű összképhez, ami ezt a kütyüt legjobban jellemzi. Ez a hangszóró nem hivalkodó, csak jól mutat és teszi a dolgát. Elegáns, lowkey, mégis kitűnő.

Szerencsére nem csak megjelenésben, de teljesítményben is elsőosztályú termékről van szó. 80 wattos teljesítménnyel és kiváló hangzásvilággal rendelkezik. 50 és 20000 Hz közötti frekvenciatartományával pedig képes kihozni a magasabb és a mélyebb hangokat egyaránt.

Csatlakozási lehetőségek szempontjából sem lehet rá panasz. Rendelkezik RCA bemenettel, támogatja a Bluetooth 5.0 verziót, de található rajta egy 3,5 mm-es jack csatlakozó is. A hangfal kompatibilis Android vagy akár Apple rendszerrel is, így bármikor, bárhol használhatod majd. Az irányítása pedig kifejezetten egyszerű lesz, hiszen a felső részén megtalálhatóak az elegáns szabályozó gombok is.

Ezt a Bluetooth hangszóró elsősorban azoknak ajánlanám, akik már kinőttek a futurisztikus, műanyagokkal borított, mindenféle színű cuccokból. Ha valami elegánsabb Bluetooth hangfalat keresel, akkor ne is nézelődj tovább. A Marshall Stanmore II lesz számodra a tökéletes megoldás.

Marshall Stanmore II Bluetooth hangszóró bluetooth hangszóró összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Elegáns, stílusos megjelenés
  •  Kiváló Marshall minőség
  •  Nagyon jól szól

Hátrányok:

  •  Magasabb ár

További bluetooth hangszóró tesztek