Master F-05 wood futópad teszt

Master F-05 wood futópad
Master F-05 wood futópad

Klasszikus megjelenés, olcsó ár

  •  Elegáns, egyedi megjelenés
  •  Olcsó ár
  •  Kreatív, kompakt kialakítás
Aktuális ár

Master F-05 wood futópad futópad - részletes információk
Márka Master
Motor teljesítménye 0,75 LE
Futófelület 98X40 cm
Maximális sebesség 6,5 km/óra

Ez a futópad egy érdekes darab, ami elsősorban az egyedi, merész kialakításban mutatkozik meg.

A készülék kifejezetten szép külsőt kapott, amit még elegánsabbá tesznek a fa berakások és a fából készült kapaszkodó. Kreatív megoldás, hogy a legtöbb futópaddal ellentétben itt nem a futófelület csukható össze, hanem maga a kapaszkodó hajtható le a futófelületre. Így a tárolás szuper egyszerű, hiszen gyakorlatilag egy teljesen lapos csomaggá csukható össze a gép.

Az ára egyébként kifejezetten olcsó, ami egyrészt előnyt jelent, másrészt viszont megmutatkozik azért a 0,75 lóerős motorban is. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy a maximális sebesség 6,5 km/óra lesz csupán. Ez egy jobb futásra már nem is elegendő, inkább sétára vagy kocogásra lesz jó.

Mivel a kapaszkodón nem található meg a klasszikus dizájnnál megszokott számítógép, ezért a futópadot távirányító vagy a Wanfit mobiltelefonos alkalmazás segítségével tudod majd irányítani.

Azt is érdemes még megjegyezni, hogy a maximális terhelhetőség is valamivel alacsonyabb, mindössze 80 kilogramm. Ez egyébként magyarázható a kompakt kialakítással is, hiszen maga a futófelület is 98 cm hosszú és 40 cm széles. A készülék ahogy már említettem összecsukható, így a tárolása szuper egyszerű. Szóval egy viszonylag kisméretű gépről van szó.

A fentiek alapján nyilvánvaló, hogy nem lesz mindenkinek jó választás ez a készülék. Azonban én úgy gondolom, hogy vannak olyanok, akiknek bőven elegendőek a fenti paraméterek és számukra teljesen felesleges lenne több százezret kiadni egy drágább masináért, amit nem fognak tudni kihasználni.

Az alacsony maximális sebesség és az elegáns, már-már klasszikus fa berakásos dizájn számomra egyértelművé tette, hogy ez a futópad tökéletes karácsonyi ajándék lesz a nagymamám számára!

Master F-05 wood futópad futópad összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Elegáns, egyedi megjelenés
  •  Olcsó ár
  •  Kreatív, kompakt kialakítás

Hátrányok:

  •  Alacsony maximális sebesség
  •  Inkább sétához, kocogáshoz ajánlanám

További futópad tesztek