Max Sport Gym HG0602 multifunkciós kondigép teszt

Max Sport Gym HG0602 multifunkciós kondigép
Max Sport Gym HG0602 multifunkciós kondigép

Teljeskörű edzés egyetlen géppel

  •  Teljes edzés tetőtől-talpig
  •  Stabil, masszív konstrukció
  •  Sokoldalú felhasználhatóság
  •  Kiváló minőség
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
Body Craft MiniX multifunkciós kondigép
Body Craft MiniX multifunkciós kondigép
Aktuális ár
inSPORTline ProfiGym C95 kondigép
inSPORTline ProfiGym C95 kondigép
Aktuális ár
Body Craft Elite kondigép
Body Craft Elite kondigép
Aktuális ár

Max Sport Gym HG0602 multifunkciós kondigép kondigép - részletes információk
Márka Max Sport Gym
Edzőgép típusa Multifunkciós edzőgép
Súly tartozék Igen

Nagy rajongói vagyunk a multifunkciós edzőgépeknek, így biztosan olvastál már róluk az oldalon. Azonban ez a darab az egyik legjobb közülük, amivel eddig találkoztam. Mutatom is mindjárt, hogy miért!

Mielőtt belecsapnánk a lecsóba, had szóljak pár szót a multifunkciós edzőtornyokról. Ezeknek a masináknak örök helye lesz a szívemben, hiszen kevés praktikusabb edzőgép létezik, mint ők. Egy jól összerakott multifunkciós kondigéppel a teljes edzést letudhatod, tetőtől-talpig. Hatalmas előnyük, hogy nincs szükség egy teljes konditerem kialakítására, elég egy üres sarok a garázsban, és már épülhetnek is azok az izmok. A másik hatalmas pozitívumuk, hogy nem kell 4-5 féle – egyenként több százezres – masinát megvenned, elég egyetlen gépre beruháznod. Ha pedig nem használod már, sokkal könnyebb rajta tovább adni. Sőt, még azon is spórolhatsz, hogy nincs szükséged minden egyes géphez külön súlyokra, elég egyetlen súlytárcsát feltöltened. Szóval egyértelmű, hogy ezek a cuccok az edzőgépek királyai. A ma bemutatott darab azonban még ebből a mezőnyből is kiemelkedik.

Fejleszd az izmaidat tetőtől talpig, miközben helyet és pénzt spórolsz meg! Válaszd a Max Sport Gym multifunkciós edzőtornyát!

Amikor azt mondom, hogy multifunkciós, akkor általában néhány különböző gyakorlatról van szó, amik együttesen képesek átmozgatni az összes nagyobb izomcsoportot. Ha kreatívak vagyunk, ezt a repertoárt jelentősen ki lehet bővíteni. A Max Sport Gym masinája azonban még ennél is tovább megy egy lépéssel. A gyártó megpróbált a lehető legtöbb variációt és lehetőséget belepréselni egyetlen gépbe. Ez elsülhetne katasztrófálisan is, de itt egyáltalán nem ez a helyzet. Valahogy minden a helyére került, az eredmény pedig egy iszonyú sokoldalú, könnyen használható, szuper praktikus gépezet lett.

Minden nagyobb izomcsoportot fejleszthetsz a segítségével! Megvannak a klasszikus izolációs elemek, mint a hátlehúzó, a tricepsz és bicepsz lehúzók. Emellett bicepszpadot is találsz rajta a súlyzós edzéshez. Sajáttestsúlyos gyakorlatok végzésére is alkalmas a húzódzkodó- és tolódzkodó állványnak köszönhetően. Természetesen nem maradnak ki a láb és a has izmai sem! Ami kifejezetten egyedi megoldás, hogy egy boxzsák is helyet kapott a masinán, amihez boxkesztyűt is találsz a csomagban. Megfelelően használva ez tökéletes kardió edzést nyújt majd, amellett, hogy a box tudásodat is fejlesztheted vele.

A fentiekből is láthatod, hogy azért itt elég sok minden megtalálható. Azonban ez még magában nem elég egy jó masinához. Amivel a Max Sport Gym gépe teljessé teszi a képet, az a kiváló minőségű alapanyagok, a stabil felépítés és az ergonomikus dizájn. Itt tényleg minden a helyén van. A használat kényelmes, praktikus. Maga a készülék pedig stabil és szuper strapabíró. 140 kilogrammos maximális terhelhetősége is jól mutatja ezt.

Természetesen a csomagban megtalálhatóak a géphez szükséges lapsúlyok is, ezek teljes súlya 120 kilogramm. A nehézségi fokozatot egyszerűen egy fém pöcök segítségével szabályozhatod 6 kilogrammos lépésekben. Így minden edzettségi szinthez tökéletes társ lesz a Max Sport Gym edzőgépe.

Ezt a masinát elsősorban azoknak ajánlanám, akik nem szeretnének többfél különböző edzőgéppel bajlódni. Itt tényleg mindent egyetlen csomagban megtalálhatsz, ráadásul szuper áron. Fejleszd az izmaidat tetőtől talpig, miközben helyet és pénzt spórolsz meg! Válaszd a Max Sport Gym multifunkciós edzőtornyát!

Max Sport Gym HG0602 multifunkciós kondigép kondigép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Teljes edzés tetőtől-talpig
  •  Stabil, masszív konstrukció
  •  Sokoldalú felhasználhatóság
  •  Kiváló minőség

Hátrányok:

  •  Ennél a készüléknél nem tudnék különösebb negatívumot kiemelni

További kondigép tesztek