MSI GT63 Titan 8RG gamer laptop teszt

MSI GT63 Titan 8RG gamer laptop
MSI GT63 Titan 8RG gamer laptop

Végtelen hatalom egy csettintésre

  •  A gamer laptopok titánja
  •  Az időkőnek köszönhetően jövőálló
  •  Nem csak egy laptopot veszel, hanem igazi gamer életérzést
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
GIGABYTE AERO 15 OLED KD gamer laptop
GIGABYTE AERO 15 OLED KD gamer laptop
Aktuális ár
Asus TUF Gaming FX506LI-HN012 gamer laptop
Asus TUF Gaming FX506LI-HN012 gamer laptop
Aktuális ár
GIGABYTE AERO 15 OLED YD gamer laptop
GIGABYTE AERO 15 OLED YD gamer laptop
Aktuális ár

MSI GT63 Titan 8RG gamer laptop gamer laptop - részletes információk
Márka MSI
CPU Intel Core i7-8750H
RAM 16 GB
GPU NVIDIA GeForce GTX 1080
Tárhely 256 GB SSD + 1 TB HDD

Hölgyeim és uraim! Elérkeztünk ahhoz a gamer laptophoz, ami tényleg úgy néz ki, mint egy reaktor és egy űrhajó szerelemgyermeke. Az MSI GT63 Titan-ról van szó. Ahogy a gép neve is mutatja, a készítők nem finomkodtak. 3 kilogrammnyi színtiszta teljesítményről beszélhetünk, aminek egy látványos csiszolt alumínium ház ad otthont.

FullHD (1920×1080) matt kijelzője teljesen tükröződésmentes és amit az igazi játékosok fognak értékelni: 120 Hz frissítési rátával és 3 ms-os válaszidővel rendelkezik. Kristálytiszta kép és gördülékeny mozgás. Az MSI Matrix Display technológiájának köszönhetően akár két darab külső megjelenítőt is csatlakoztathatsz egyszerre és ha azok tudják a 4K felbontást, akkor akár azt is csapathatod neki.

Lássuk, hogy mi rejtőzik a motorháztető alatt! Egy Intel Core i7-8750H processzor, 16 GB RAM és a GPU-k királya az NVIDIA® GeForce® GTX 1080-as. Ez a jövőálló kombó tuti, hogy még a következő karácsonykor is megállja majd a helyét. A cuccaidnak pedig az 1 TB-os HDD és 256 GB-nyi Gen 3.0-ás SSD fog otthont adni.

USB csatlakozókból nem fogsz hiányt szenvedni, ugyanis három darab USB 3.1 és egy-egy darab USB 2.0 és USB-c 3.1 áll majd rendelkezésedre. Emellett miniDisplayPort és SD kártyaolvasó is található benne.

A felső kategóriás hardverek irányítása teljes egészében a te kezedben lesz, hiszen a Dragon Center-en keresztül bármilyen beállítást könnyedén végezhetsz majd el. Az MSI SHIFT rendszer segítségével pedig profilonként állíthatod a teljesítményt és a Cooler Boost 5 hűtőrendszert. A Killer DoubleShot Pro is megérdemel néhány szót. Ez a rendszer automatikusan priorizálja a különböző programokat és kiosztja a megfelelő sávszélességet. Szóval egy életre búcsút mondhatsz a lagnak.

Természetesen egy ilyen titánból nem hiányozhatnak a multimédiás extrák sem. HD webkamera és Dynaudio hangrendszer teszik majd teljessé az élményt. Ez utóbbi négy darab 2 W-os hangszóróból és egy 3 W-os mélynyomóból áll, amik fogalmam sincs, hogy hol fértek el ebben a laptopban.

Végezetül még megemlíteném a SteelSeries billentyűzetet, ami ezüst barázdás nyomtatással készült és gombonként állítható RGB háttérvilágítást kapott. A billentyűk 1,9 mm-es mozgással rendelkeznek, az anti-ghosting pedig biztosítja, hogy minden lenyomott gombot érzékeljen a rendszer. A mechanikai-szintű védelem pedig szinte egyenértékű az örök élet kóddal, ha billentyűzetekről van szó.

Kinek ajánlom az MSI GT63 Titan? Annak az elvetemült gamernek, aki a legdurvább, legmasszívabb, legkeményebb vasat szeretné megvásárolni.

MSI GT63 Titan 8RG gamer laptop gamer laptop összesítő vélemény

Előnyök:

  •  A gamer laptopok titánja
  •  Az időkőnek köszönhetően jövőálló
  •  Nem csak egy laptopot veszel, hanem igazi gamer életérzést

Hátrányok:

  •  Mocskosul drága
  •  A futurisztikus dizájn nem mindenkinek jön majd be

További gamer laptop tesztek