MSI Optix G32C4 gamer monitor teszt

MSI Optix G32C4 gamer monitor
MSI Optix G32C4 gamer monitor

Játékosoknak

  •  Igazi gamer funkciók
  •  Szuper gyors válaszidő
  •  Kiváló képminőség
  •  Jó ár-érték arány
Aktuális ár

MSI Optix G32C4 gamer monitor monitor - részletes információk
Márka MSI
Képátmérő 31,5"
Felbontás FullHD
Panel típusa VA
Képarány 16:9

Az MSI Optix G32C4 egy igazi, hamisítatlan gamer monitor. Ahogy azt az MSI-től megszokhattuk, itt is adott a kiváló minőség és a játékosokra szabott extrák.

Kezdésként nézzük meg az alap specifikációkat. Egy 31,5″ képátlójú, FullHD (1920×1080), VA paneles monitorról van szó. Szóval a 4K-t még nem tudja, de a nagy képernyő adott és a FullHD felbontás miatt elég jó áron juthatsz hozzá.

Ezzel a kijelzővel tényleg minden adott, ami az igazi játékos élményhez szükséges.

A kiváló képminőségről és az élvezetes használatról az ívelt kijelző, a tükröződésmentes felület, a kiemelkedő 3000:1-es kontrasztarány és gazdag színmélység gondoskodnak majd. Érdemes még kiemelni a szinte láthatatlan vékonyságú keretet, ami tovább növeli majd az élményt.

Természetesen megtalálhatóak a játékhoz elengedhetetlen funkciók és extrák is. Ilyenek az AMD FreeSync, a kékfény elleni védelem és az Anti-Flicker kialakítás. Emellett magas, 165 Hz-es frissítési rátával és szuper gyors, 1 ms-os válaszidővel rendelkezik. Így gyorsan reagálhatsz majd mindenre, ami a játékban történik és a legakciódúsabb jelenetek is gördülékenyen jelennek majd meg.

Csatlakozók tekintetében is hozza az elvárt szintet. Megtalálható rajta a DisplayPort 1.2 és a HDMI 1.4 bemenet is. Emellett pedig akár fejhallgatót vagy hangfalat is csatlakoztathatsz hozzá.

A monitort elhelyezheted az asztalon, de akár a falhoz is rögzítheted a VESA kompatibilis felfüggesztésnek köszönhetően.

Ezzel a kijelzővel tényleg minden adott, ami az igazi játékos élményhez szükséges. Emellett pedig gyönyörűen mutat majd az íróasztalodon. Szóval, mint vérbeli gamer, jó szívvel tudom ajánlani ezt a monitort.

MSI Optix G32C4 gamer monitor monitor összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Igazi gamer funkciók
  •  Szuper gyors válaszidő
  •  Kiváló képminőség
  •  Jó ár-érték arány

Hátrányok:

  •  A 4K-t még nem hozza

További monitor tesztek