OneConcept Caribbean Blue léghűtő teszt

OneConcept Caribbean Blue
OneConcept Caribbean Blue

Top olcsó léghűtő

  •  Kedvező ár
  •  Jó teljesítmény
  •  Állítható sebesség
Aktuális ár

OneConcept Caribbean Blue léghűtő - részletes információk
Márka OneConcept
Teljesítmény 70 W
Légmozgás 400 m³ / óra
Tartály mérete 4 liter

Szeretnéd túlélni a nyári hőséget, de nem akarsz túl sokat költeni? Akkor ezt a léghűtőt pont neked találták ki, ugyanis kifejezetten olcsó ár mellett nyújt korrekt teljesítményt.

Egyszerű dizájnnal rendelkezik, így nem feltétlen lesz a lakásod dísze, de a levegőt egészen biztosan le fogja hűteni. Erről a 70 wattos teljesítmény és az óránként 400 m3-nyi légmozgás gondoskodik majd. Sok drágább készülék is megirigyelhetné ezt.

A víztartály méretére sem lehet panasz, ugyanis egyszerre akár 4 liter vizet tudsz bele tölteni. Emellett a csomag tartalmaz még kettő darab jégaksit is, amikkel tovább javíthatod a készülék hatékonyságát. A léghűtő lelkét a hűtőbetétek adják. Ez a masina modern méhsejt alakú betétet tartalmaz, ami effektív hűtést, könnyű takarítást és hosszú élettartamot biztosít.

A kezelése kifejezetten egyszerű az intuitív nyomógombok segítségével. Itt tudsz majd választani a három elérhető sebességfokozat közül, amikkel közvetlenül befolyásolhatod a hűtés hatékonyságát. Emellett beállíthatod, hogy a ventilátor vízszintesen vagy függőlegesen mozogjon. 

Pozitívum még, hogy a léghűtő rendelkezik beépített levegőszűrő filterrel is. Ez nem annyira hatékony, mint a HEPA szűrők, viszont így is képes megszabadulni a por egy részétől. Még tovább javíthatod a levegő minőségét, a párásító funkciónak köszönhetően. A léghűtők alapból is növelik a páratartalmat, ebben az üzemmódban azonban képesek a vizet elpárologtatni, anélkül, hogy jelentősen lehűtenék a levegőt. Szóval akár téli időszakban is használhatod a masinát.

A porfilter, a hűtőbetét és a víztartály is kivehető, így a takarításuk és karbantartásuk egyszerűvé válik. Ez fontos is, ha nem szeretnéd, hogy bepenészedjenek és gombaspórákkal szórják tele a lakást. Illetve érdemes még megemlíteni, hogy a beépített kerekeknek köszönhetően a készülék mozgatása sem fog különösebb gondot okozni. 

Én úgy gondolom, hogy ezért az árért cserébe a OneConcept Caribbean Blue nagyon jó vásárt jelent. Szóval jó szívvel tudom ajánlani bármilyen kisebb lakásba vagy közepes helyiségbe.

OneConcept Caribbean Blue léghűtő összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kedvező ár
  •  Jó teljesítmény
  •  Állítható sebesség

Hátrányok:

  •  A kinézete nem a legmegnyerőbb

További léghűtő tesztek