OneConcept Freshboxx léghűtő teszt

OneConcept Freshboxx
OneConcept Freshboxx

Egyszerű, de olcsó

  •  Korrekt ár
  •  Egyszerű, de hatékony kialakítás
  •  Könnyű használat
Aktuális ár

OneConcept Freshboxx léghűtő - részletes információk
Márka OneConcept
Teljesítmény 65 W
Légmozgás 360 m³ / óra
Tartály mérete 6 liter

A OneConcept léghűtője egy igazi puritán darab. Mind a megjelenése, mind a funkcionalitása az egyszerűség köré épül. Ha nem kedveled a futurisztikus darabokat vagy csak nem akarsz plusz összegeket fizetni felesleges, sosem használt extrákért, akkor jó helyen jársz.

Ez a masina természetesen tudja az alapvető dolgokat, amit egy ilyen gépnek tudnia kell. Képes ventilátorként, párásítóként és léghűtőként egyaránt működni. Emellett állítható a ventilátor sebessége, ezáltal a hűtés hatékonysága és a ventilátorok mozgásiránya is. Viszont ezzel nagyjából ki is merült az elérhető beállítások tárháza. 

Cserébe viszont a technikai részletek nagyon rendben vannak. Egy nagy méretű, 6 literes víztartályt kapott, amit így nem kell majd túl sűrűn újratöltened. Természetesen megtalálható a modern kialakítású, hosszú élettartamú méhsejt hűtőbetét is. Ezen keresztül párolog majd el a víz, ez hűti le a levegőt. Ha pedig még szeretnél kicsit javítani a hatásfokon, akkor használhatod a mellékelt jégaksikat is. Mindegyik alkatrésze kivehető és könnyedén tisztítható.

A nagy méret ellenére a fogyasztása kifejezetten alacsony lesz. 65 wattos teljesítménnyel rendelkezik és óránként 360 m3 levegőt képes megmozgatni. Ez leginkább kisebb és közepes helyiségek hatékony lehűtésére lesz elegendő. 

Extrákat nem nagyon tudok felsorolni ennél a gépnél, viszont rendelkezik egy beépített porszűrővel, ami még élhetőbbé teszi majd a lakás levegőjét. Ez is a már korábban említett egyszerű, de praktikus irányvonalba illik bele. 

Én úgy gondolom, hogy ha nem szeretnél szuper modern, full extrás gépet, de azért a praktikus és hatékony működés mégis fontos számodra, akkor ez a OneConcept masina jó választás lehet. 

OneConcept Freshboxx léghűtő összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Korrekt ár
  •  Egyszerű, de hatékony kialakítás
  •  Könnyű használat

Hátrányok:

  •  Kevesebb extra funkció

További léghűtő tesztek