OneConcept Primo rúdporszívó teszt

OneConcept Primo rúdporszívó
OneConcept Primo rúdporszívó

Egyszerű és stílusos

  •  A legstílusosabb porszívó, amit valaha láttál
  •  Egyszerű és hatékony
  •  Baráti ár
Aktuális ár

OneConcept Primo rúdporszívó rúdporszívó - részletes információk
Márka OneConcept
Típus Rúdporszívó
Teljesítmény 120 W
Vezeték nélküli Igen
Bővítmények száma 1

A gyártók sokszor esnek abba a hibába, hogy túlbonyolítják a dolgokat. Ez érthető is, hiszen valamivel ki kell tűnni a tömegből. A OneConcept ennek az útnak pont az ellenkezőjét választotta, amikor megtervezték a Primo névre hallgató rúdporszívójukat.

Had mutassam be ezt a szuper minimalista porszívót, ami praktikus, okos, és nem utolsósorban megtiszítja majd a lakásodat. Amit tudnod kell róla, hogy itt tényleg egy kőegyszerű konstrukcióról van szó. Padló takarítására tervezték, és azt remekül elvégzi. Kész pont.

Ez a készülék maga a megtestesült minimalizmus. Aminek nem csak az az előnye van meg, hogy roppant stílusos. Hanem az is, hogy a felesleges extrák helyett kaptunk egy kifejezetten baráti árat.

A minimalista dizájn nem csak remekül mutat, hanem az az előnye is megvan, hogy így a készülék iszonyű kevés helyet foglal. Beállíthatod a szekrénybe, és mellette még millió más dolog is elfér majd. Ráadásul nincsenek feleslegesen kallódó porszívófejek, amiket sosem használsz majd úgysem. Egy padlótisztítófej található rajta, és kész. Funkcionalitást tektintve is követték a minimalizmus elveit. Nincs állítható teljesítmény. Őszintén amúgy, ki szokta állítgatni a porszívó szívóerejét? Nincsenek felesleges fények, kapcsolók, ilyesmik. Van rajta egy bekapcsológomb, amivel egyben ki is tudod őt kapcsolni.

Természetesen mit sem érne az egész minimalizmus hajcihő, ha utána egy ocsmány, kényelmetlen kábelt kéne magadután húznod mindenfelé. Szerencsére nem is kell. A OneConcept Primo egy méretéhez képest korrekt aksit kapott, ami 20-25 perces működési időt biztosít. Szokott valaki ennél hosszabb ideig porszívózni?

Teljesítményét tekintve is nagyjából úgy gondolkozhatott a gyártó, hogy szívja fel a koszt, de annál erősebb nem kell. És láss csodát, felszívja a koszt. Kell még mást tudnia egy porszívónak? Igen. Az is fontos, hogy ne engedje vissza a szobába a már felszívott port. Erre pedig egy mosható szűrőrendszer szolgál majd. Az összegyűlt koszt egy műanyag tartály gyűjti össze, amit szintén egyetlen gombnyomással lehet kikapni és üríteni. Hengeres alakja miatt nem megy majd mindenfelé a por, elég csak beleborítani a kukába.

Azért természetesen a legfontosabb funkciókkal ellátták ezt a masinát is. Mármint a porszíváson túl. A széles, praktikus fej könnyén elforog a nyélen, így a navigáció is egyszerű lesz. Az alul található kerekek pedig megkönnyítik majd a porszívó tologatását.

Szóval ahogy láthatod is, ez a készülék maga a megtestesült minimalizmus. Aminek nem csak az az előnye van meg, hogy roppant stílusos. Hanem az is, hogy a felesleges extrák helyett kaptunk egy kifejezetten baráti árat. Úgyhogy ezt a modellt elsősorban azoknak tudom ajánlani, akik csak fel akarják porszívózni a padlót, mindenféle mellébeszélés nélkül. Agglegénylakásokba, kissebb családoknak, egyedülálló fiataloknak tökéletes házavató ajándék lehet ez.

OneConcept Primo rúdporszívó rúdporszívó összesítő vélemény

Előnyök:

  •  A legstílusosabb porszívó, amit valaha láttál
  •  Egyszerű és hatékony
  •  Baráti ár

Hátrányok:

  •  Nagycsaládosoknak és állattartóknak nem ajánlom

További rúdporszívó tesztek