Oral B Genius 9000 elektromos fogkefe teszt

Oral B Genius 9000 elektromos fogkefe
Oral B Genius 9000 elektromos fogkefe

Az elektromos fogkefék koronázatlan királya - sokoldalú, mutatós. Új szintre emeli a fogmosás élményét.

 •  6 használati mód
 •  4 különböző fogkefefej
 •  Oral B applikáció, nyomásérzékelővel
 •  Utazó tok (USB töltővel)
 •  Mobil rögzítő
Aktuális ár
Kétségek nélkül állíthatom, hogy az Oral B Genius 9000 elektromos fogkeféje minden tekintetben kiemelkedik a versenytársai közül. Mondhatjuk úgy is, hogy ez a maximum amit eddig kihoztak fogkefe ügyben. Ha kipróbálod garantáltan úgy fogsz nézni a régi kefédre, mint a kőkorszakból maradt leletre. A Genius 9000 egyesíti magában az összes jó tulajdonságot, ami felmerülhet egy elektromos fogkefénél.

Oral B Genius 9000 elektromos fogkefe elektromos fogkefe - részletes információk
Márka Oral B
Extrák Nyomásérzékelő, Applikáció, Hatféle használati mód
Típus Elektromos fogkefe

Oral B Genius – design a jövőből

A megjelenése rendkívül bizalomgerjesztő, már-már futurisztikus hatást kelt – ami elvárható egy felső kategóriás elektromos fogkefétől. A nyele hátsó része bordázott gumival van borítva, ami biztosítja a kényelmes, stabil tartást. Bekapcsoláskor kellemes színű világítással ragyogja be a fürdőszobát. Ez a világítás pirosra vált, ha mosás közben túl erősen nyomod a fogadhoz.

A design csapat szerencsére a tokról sem feledkezett meg: áramvonalas, tartós tartót adnak hozzá, ami védi az utazáskor a fogkefét. Ami külön plusz, hogy maga a tok is töltőként viselkedik, így utazáskor is mindig maxra töltheted . Ráadásul a tokhoz még egy másik eszközt (pl. mobiltelefont) is csatlakoztathatsz – így kevesebb kütyüt kell magaddal cipelned. Prémium tok a prémium termékhez.

Optimális fogmosás az Oral B applikációval

Az Oral B Genius 9000 kétségkívül legérdekesebb tulajdonsága a mobilapplikációval való összekötése. A mobilapp segítségével nyomon követheted a fogmosási szokásaidat és folyamatos visszajelzést ad a fogmosásodról. Pontos javaslatokat ad arról, hogy a fogsorod melyik részét kell még kezelésbe venned, jelez ha túl erősen nyomod a fogkefét. Fogmosási naplójával sarkall az ideális szájápolásra. Hihetetlen, de nagyon tud motiválni a program, napok alatt sokkal rendesebb és alaposabb fogápoló vállt belőlem. És hogy ne kelljen a bal kezeddel a mobiltelefont markolászni, egy tükörre rögzíthető mobil tartó is jár a készlethez. Üdv a jövőben.

Egy nagy tudású elektromos fogkefe: Oral B Genius 9000

Az Oral B fogkefe tesztelése közben a számomra a 6 fogmosási program bizonyult a leghasznosabbnak. Változatosabbá, széleskörűbbé tette a szájüreg ápolásomat. Fogfehérítő, ínymasszírozó és nyelvtisztító mozdulatai segítségével új dimenziója nyílt meg előttem a száj tisztaságnak. Az biztos, hogy ilyet az egyszerű kis fogkefém nem tudott 🙂

Összesítő vélemény

Összességében bámulatosnak gondolom az Oral B Genius 9000 fogkefét, meghökkentő, hogy egy ennyire hétköznapi tevékenységet, mint a fogmosást képes egy szinttel magasabbra emelni. Bár csak apróságokban tud többet, mint egy középkategóriás elektromos fogkefe, mégis ez a sok kis dolog együtt nagyon megéri. Egyedül az árával nem vagyok kibékülve, érezhetően nem Magyar pénztárcára lett tervezve. De ha teheted mindenképpen csapj le rá!

Oral B Genius 9000 elektromos fogkefe elektromos fogkefe összesítő vélemény

Előnyök:

 •  6 használati mód
 •  4 különböző fogkefefej
 •  Oral B applikáció, nyomásérzékelővel
 •  Utazó tok (USB töltővel)
 •  Mobil rögzítő

Hátrányok:

 •  Drága

További elektromos fogkefe tesztek