Oral-B Stages Power elektromos fogkefe teszt

Oral-B Stages Power elektromos fogkefe
Oral-B Stages Power elektromos fogkefe

Játékos fogmosás a legkisebbeknek is, kedvező áron

  •  Modern forgófejes technológia
  •  Fogmosás a kedvenc mesehősökkel
  •  Disney Magic Timer applikáció
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
Oral B Genius 9000 elektromos fogkefe
Oral B Genius 9000 elektromos fogkefe
Aktuális ár
Philips Sonicare EasyClean HX6511/35 elektromos fogkefe
Philips Sonicare EasyClean HX6511/35 elektromos fogkefe
Aktuális ár
Philips Sonicare For Kids HX6322/04 elektromos fogkefe
Philips Sonicare For Kids HX6322/04 elektromos fogkefe
Aktuális ár
A kisebb gyermekeket sokszor nehéz rávenni az alapos fogmosásra, pedig ebben a korban lenne a legfontosabb, hogy megfelelő dentálhigiéniás rutint alakítsanak ki, ami utána egész életükben elkísérheti őket és egészséges fogakat biztosíthat majd nekik. Ebben segít az Oral-B Stages Power fogkeféje, amit a legkisebbeknek fejlesztettek ki. A készülék vidám színei mellett különböző Disney és Marvel figurák teszik érdekesebbé a fogmosás fárasztó feladatát.

Oral-B Stages Power elektromos fogkefe elektromos fogkefe - részletes információk
Márka Oral B
Extrák Gyerekeknek, Applikáció
Típus Elektromos fogkefe

Többféle minta közül is választhatsz a Star Wars karakterektől, a Verdák hősein át a Jégvarázsból ismert szereplőkig. De ez még csak a kezdet, ami igazán csodás választássá teszi ezt a fogkefét az a hozzá kapcsolódó mobiltelefonos applikáció, amivel a fogmosás tényleg gyerekjáték lesz.

Disney Magic Timer applikáció

A fogorvosok ajánlása szerint ideális esetben egy fogmosásnak legalább két percig kéne tartania. Ez sokszor még egy felnőttnek is hosszú és unalmas lehet. Az Oral-B applikációja azonban segít lefoglalni a kicsiket erre az időre és egyben méri is a fogmosás időtartamát. A fogkefe beszkennelésével már használhatjuk is az alkalmazást. Fogmosás közben egy Disney karaktereket ábrázoló képet oldhatnak fel a kicsik, ami fokozatosan fedi fel magát a két perces időtartam alatt. Ezek a képek egy albumban gyűjthetőek, a gyermekek emellett jelvényeket szerezhetnek és különböző karaktereket oldhatnak fel.

Ezzel az alkalmazással a fogmosás igazi játék lehet és a kicsik lelkesedve várják majd a következő alkalmat, hogy újabb matricákat nyerhessenek. A játék egy naptár segítségével nyomon követi a fogmosásokat. Így nem csak a gyerekek láthatják, hogy milyen ügyesek voltak, de a szülők is ellenőrizhetik, hogy megvolt-e a napi fogmosás. Felmérések szerint tízből kilenc gyermek hosszabb ideig és szívesebben mosott fogat a Disney Magic Timer-rel.

Modern technológia az apró fogakra

Az Oral-B Power Stages fogkefe amellett, hogy mókásabbá teszi a fogmosást természetesen rendelkezik a legmodernebb technológiával is, amivel megfelelően megtisztíthatja a csöppségek fogait. A forgófejes technológia jóval több lepedéket távolít el, mint a hagyományos fogkefék és olyan helyekre is elér, amiket könnyen elhanyagolunk. A fogak között is alaposan tisztít és a fogíny egészségét is segít megőrizni.

A készülék motorját a Braun gyártotta, akik élen járnak az elektromos szépségápolási termékek terén. Az újratölthető akkumulátor akár 5 napot is kibír töltés nélkül, így utazáshoz is nyugodtan magatokkal vihetitek kedvenc mesefiguráitokat.

Gyerekbarát kialakítás

A fogkefét három éves kortól ajánlják, így már egészen apró gyermekek is használhatják. A kíméletes puhaságú sörték gyengéden tisztítják az apró fogakat, a fogkefe feje és nyele pedig méretben is igazodik a gyermekek szájához és markához.

Ajánlás

Ha szeretnél már a korai években kialakítani egy egészséges fogápolási rutint a kicsiknél, ami azután egész életükben elkísérheti őket és biztosítja az egészséges fogsort, akkor jó választás lehet az Oral-B Stages Power fogkefe. Ez a készülék pénztárcabarát áron kerülhet a fürdőszoba szekrénybe, így igazán remek vásár lesz, amivel nem csak te, de az apróságok is elégedettek lesznek!

Oral-B Stages Power elektromos fogkefe elektromos fogkefe összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Modern forgófejes technológia
  •  Fogmosás a kedvenc mesehősökkel
  •  Disney Magic Timer applikáció

Hátrányok:

  •  Csak egyféle színben kapható

További elektromos fogkefe tesztek