Oral-B TriZone 500 elektromos fogkefe teszt

Oral-B TriZone 500 elektromos fogkefe
Oral-B TriZone 500 elektromos fogkefe

Kiváló ár-érték arányú szónikus fogkefe

  •  Szónikus technológia
  •  Alapos tisztaság
  •  Különböző választható fejek
  •  Kedvező ár-érték arány
Aktuális ár
Az Oral-B TriZone fogkefe egy kedvező árú készülék, ami 2010-ben az év modellje díjat is elnyerte. Szónikus technológiával működik, itt a forgófejes modellekkel ellentétben nem körkörös mozgást végeznek a sörték, hanem oldalirányú rezgésekkel tisztítják a fogakat. Ez akár percenként több mint tízezer rezgést is jelenthet.

Oral-B TriZone 500 elektromos fogkefe elektromos fogkefe - részletes információk
Márka Oral B
Extrák Cserélhető fej
Típus Elektromos fogkefe

Ennek a modellnek az előnye, hogy a hagyományos fogkefékhez hasonlóan használható, azonban a rezgő fej sokkal áthatóbb tisztítást biztosít. Az Oral B TriZone fogkefének klinikailag igazoltan kimagasló a tisztító hatása.

Fejlett kialakítású fogkefe, alapos tisztaság

A szónikus mozgásnak és a hármas hatású mélytisztító sörtéknek köszönhetően akár 100%-al több lepedéket lazít fel és távolít el, mint egy hagyományos manuális fogkefe. A professzionális kialakítású fej segít elérni a problémásabb részeket is, alaposabban tisztítja a hátsó fogakat és a fogközöket is.

A készülékhez különböző pótfejeket vásárolhatsz, amik segítenek a személyre szabott fogápolási élmény kialakításában. A Floss Action fejek például mélyreható tisztaságot nyújtanak a fogak közötti részeken, mintha csak fogselymet használnál; a 3D White fejek pedig a fehérebb fogsor elérését teszik könnyebbé.

Kényelmes fogmosás az automata funkcióknak köszönhetően

Nem csak a fej automata mozgása segíti a könnyű fogmosást az Oral-B TriZone fogkefe használatakor. A markolatba épített időmérő segít, hogy betartsd a fogorvosok által ajánlott 2 perces időtartamot. A túlzott erőkifejtés, dörzsölés káros hatással lehet a fogakra, azonban a nyomásérzékelő fényvillanása erre is figyelmeztet téged, így tényleg szinte teljesen gondtalanul tisztíthatod meg fogsorodat nap mint nap.

A vízálló markolat kényelmes kialakítású, pont kézre áll, a gumírozott borítás pedig jó fogást biztosít.

Ajánló

Kitűnő választás lehet az Oral-B TriZone fogkefe, ha nem szeretnél vagyonokat kiadni a felső kategóriás elektromos fogkefékre, de az alapos szájápolásból nem akarsz alább adni. A készülék modern technológiája és kényelmes kialakítása alkalmassá teszi mindennapi használatra a 24 hónap gyártói garancia pedig kellemes biztosítékot ad.

Oral-B TriZone 500 elektromos fogkefe elektromos fogkefe összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Szónikus technológia
  •  Alapos tisztaság
  •  Különböző választható fejek
  •  Kedvező ár-érték arány

Hátrányok:

  •  Saját árkategóriájában nem igazán tudnék konkrét hátrányt kiemelni

További elektromos fogkefe tesztek