Philips 328E1CA monitor teszt

Philips 328E1CA monitor
Philips 328E1CA monitor

Szuper ár-érték arány, 4K

  •  Szuper ár-érték arány
  •  4K felbontás
  •  Jó képminőség
  •  Kényelmes használat
Aktuális ár

Philips 328E1CA monitor monitor - részletes információk
Márka Philips
Képátmérő 32"
Felbontás 4K
Panel típusa VA
Képarány 16:9

Az utóbbi években nagyon elterjedt a 4K felbontás, ami nem is véletlen. Egy FullHD és egy 4K kijelző között ég és föld a különbség. Sokkal jobb a képminőség, élvezhetőbbek a filmek, sőt már a videojátékokat is tolhatod 4K-ban. A tévék esetében gyakori a 4K felbontás, monitoroknál azonban még mindig elég drága és ritka. Szóval hadd mutassam be ezt a Philips modellt, ami kifejezetten jó áron hozza el neked is a 4K előnyeit.

Nem csak a 4K felbontás teszi majd élvezhetőbbé a monitor használatát, de a viszonylag nagy 32″ átmérőjű kijelző is. Emellett egy ívelt monitorról van szó, ami segít jobban belemerülni abba, amit éppen csinálsz.

Had mutassam be ezt a Philips modellt, ami kifejezetten jó áron hozza el neked is a 4K előnyeit.

Ez a modell a hagyományos 16:9 képarányt használja. Emellett érdemes még megjegyezni, hogy elég jó specifikációkkal rendelkezik. VA paneleket használ, amik gyors 4ms-os válaszidőt tesznek lehetővé. A kontrasztarány 2500:1, a fényerő pedig 250 cd/m2. Szóval minden adott, amit egy jó monitornak tudnia kell.

Csatlakozások tekintetében sem szenvedsz majd semmiben hiányt. Választhatsz a DisplayPort, a DisplayPort 1.2 és a HDMI 2.0 portok közül is. Emellett rendelkezik a készülék dedikált fejhallgató kimenettel, de akár a beépített hangszórót is használhatod.

Extráknál érdemes megemlíteni a beépített kékfény szűrőt és a tükröződésmentes felületet, ami könnyebb olvashatóságot tesz lehetővé napfényes szobában is. Természetesen megtalálható a Flicker-free technológia is, ami még inkább megóvja majd a szemedet.

A monitor kényelmesen használható az állítható állvánnyal, de akár a falra is rögzítheted, hiszen kompatibilis a szabványos VESA fali konzolokkal is.

Szerintem ez egy szuper monitor, ami bárki számára jó választás lehet. Gyönyörű képminőség, nagy méret, 4K felbontás; mi kell még? Azért azzal számolj, hogy a 4K játékokhoz erősebb vasra lesz szükséged.

Philips 328E1CA monitor monitor összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Szuper ár-érték arány
  •  4K felbontás
  •  Jó képminőség
  •  Kényelmes használat

Hátrányok:

  •  Ha 4K-ban szeretnél rajta játszani, akkor erősebb gépre lesz szükséged

További monitor tesztek