Philips 8000 Series Aqua 3v1 XC8149/01 takarítógép teszt

Philips 8000 Series Aqua 3v1 XC8149/01 takarítógép
Philips 8000 Series Aqua 3v1 XC8149/01 takarítógép

Tökéletes tisztaság az otthonodban

  •  Kézi- és hagyományos porszívóként is használható
  •  Profi minőség
  •  Felmosás és porszívózás sem okoz gondot
  •  Kényelmes és gyors tisztítás
Aktuális ár

Philips 8000 Series Aqua 3v1 XC8149/01 takarítógép takarítógép - részletes információk
Márka Philips
Típus Multifunkciós takarítógép
Teljesítmény -
Vezeték nélküli Igen
Felhasználási terület Otthoni

Otthoni használatra nehezen találhatsz jobb takarítógépet, mint ez a Philips masina. Egy olyan rúdporszívóról van itt szó, ami egész egyszerűen minden feladatot maradéktalanul képes ellátni. Ráadásul gyors és kényelmes vele a takarítás, ami valljuk be, minden háziasszony álma az idők kezdete óta. Szóval hadd mutassam be a Philips 8000 Series Aqua egyik szuper modelljét!

Ez a készülék annyira multifunkciós, hogy hirtelen azt sem tudom hol kezdjem. Mondjuk elsőként megemlíteném, hogy egy olyan rúdporszívóról van szó, aminél maga a rúd gond nélkül eltávolítható. Így egyetlen mozdulattal alakíthatod át kézi porszívóvá. Hogy ez miért jó? Mert nem csak a padló takarítására használhatod majd, hanem a konyhapultot, kárpitot, az autót, az apró sarkokat és gyakorlatilag bármit megtisztíthatsz vele.

Multifunkciós takarítógép, ami kényelmesen, gyorsan és alaposan takarít. Minden háziasszony álma!

Azonban a többfunkciós kialakításnak itt még nincs vége. Egyszerre porszívó, és egyszerre kézi porszívó, mit tudhat még? Felmosó is! A készülék rendelkezik egy szuper praktikus felmosó fejjel, ami beépített víztartállyal és mikroszálas törlőronggyal gondoskodik a makulátlanul tiszta padlóról.

Láthatod, hogy ennek a Philips takarítógépnek semmilyen feladat nem okoz majd gondot. Legyen szó apró zugokról, száraz vagy nedves koszról, felmosásról, mindegyik sima ügy. Sőt még a szőnyegekkel is egyszerűen elbánik, köszönhetően a profi forgókefés fejnek. Ez nem csak alaposan összegyűjti a koszt, de segít a hajszálak és állatszőr feltakarításában is.

Természetesen egy ilyen gépnél a szűrőrendszer is fontos lesz, amire szerencsére nem lehet semmi panasz. Mosható filterrendszere nem csak alaposan megszűri a szobába visszakerülő levegőt, de egyszerűen tisztítható is. Ugyanez igaz a praktikus 0,6 literes tartályról is. Egyszerűen üríthető, és könnyen kimosható.

Ami még fontos részlet, hogy ez a masina akkumulátorral működik. Így bárhol, bármikor használhatod. De ami még ennél is lényegesebb, hogy takarítás közben nem kell magad után húznod a kábelt, így extra kényelmes a használata. A lithium-ion akkumulátorok 5 órányi töltés után 80 percig használhatóak. Ez egy közepes lakás takarításához bőven elegendő. Viszont nagyobb üzlethelyiségek vagy szállodák esetén már nem feltétlen ajánlanám. A limitált működési idő, és a kisebb méretű portartály miatt sem. Illetve még egy apró negatívumot megemlítenék így a végére. A zajszintje kifejezetten magas, 84 dB.

Otthoni használatra ez a masina egyszerűen tökéletes megoldás. Kézi porszívóként, felmosóként, hagyományos padló takarítógépként funkcionál egyszerre. Megbízható működés, alapos tisztítás és kényelmes használat. Mi másra vágyhatnánk még?

Philips 8000 Series Aqua 3v1 XC8149/01 takarítógép takarítógép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kézi- és hagyományos porszívóként is használható
  •  Profi minőség
  •  Felmosás és porszívózás sem okoz gondot
  •  Kényelmes és gyors tisztítás

Hátrányok:

  •  Kifejezetten magas ár

További takarítógép tesztek