Philips OneBlade QP2630/30 elektromos borotva teszt

Philips OneBlade QP2630/30 elektromos borotva
Philips OneBlade QP2630/30 elektromos borotva

Egyetlen penge arcra és testre

  •  Szuper ár
  •  Száraz és nedves borotválkozásra egyaránt
  •  Arc- és testszőr nyírásra is használhatod
  •  Kíméletes a bőrrel
Aktuális ár

Philips OneBlade QP2630/30 elektromos borotva elektromos borotva - részletes információk
Márka Philips
Borotva típusa Multifunkciós elektromos borotva

Olyan elektromos borotvát keresel, amivel a szakálladat és a testszőrödet is karban tudod tartani? A Philips One Blade pontosan ezt csinálja, ráadásul szuper jó áron juthatsz hozzá. Lássuk mit is tud pontosan.

Ez egy trimmelő és borotva kombó, amivel az arc- és a testszőrzetet is le tudod majd vágni. Különböző hosszúságok közül választhatsz a mellékelt távtartóknak köszönhetően. Szakállvágás esetén 1, 2, 3 és 5 mm-es bővítmények közül választhatsz, a testszőrnyíró pedig 3 mm-es. Emellett természetesen használhatod távtartó nélkül is borotvát, ha teljesen sima arcbőrt szeretnél.

Olyan elektromos borotvát keresel, amivel a szakálladat és a testszőrödet is karban tudod tartani? A Philips One Blade pontosan ezt csinálja, ráadásul szuper jó áron juthatsz hozzá.

A pengékről is érdemes pár szót ejteni. A kétoldalú technológiának köszönhetően mindig a megfelelő irányból vághatod el a szőrszálakat, mindegy, hogy azok merre nőnek. A penge lekerekített végekkel rendelkezik, emellett egy csúszást segítő réteget is kapott. Mindkettő az arcbőr tökéletes védelmét szolgálja. A készülék másodpercenként akár 200 vágásra is képes, így tényleg igazán hatékony borotválkozást vagy trimmelést tesz lehetővé.

Kettő penge közül választhatsz majd, az egyik az arcra, a másik a testszőrzetre alkalmas. Érdemes azt is megemlíteni, hogy ez egy teljesen vízálló készülék, így száraz és nedves borotválkozásra egyaránt használhatod. Külön pozitívum még a bőrvédő bővítmény, ami az érzékenyebb területek borotválásnál tesz majd jó szolgálatot.

A készülék tölthető akkumulátorral működik, ami 4 órányi töltés után akár 60 perc folyamatos használatot is lehetővé tesz.

Szerintem ez egy szuper elektromos borotva, amit több feladatra is használhatsz. Emellett tényleg nagyon jó árral rendelkezik. Szóval bárkinek jó szívvel tudom ajánlani a Philips OneBlade QP2630/30 modelljét.

Philips OneBlade QP2630/30 elektromos borotva elektromos borotva összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Szuper ár|Száraz és nedves borotválkozásra egyaránt|Arc- és testszőr nyírásra is használhatod|Kíméletes a bőrrel

Hátrányok:

  •  Ennél az elektromos borotvánál nem tudnék negatívumot kiemelni

További elektromos borotva tesztek