Philips Shaver Series 5000 S5130/06 elektromos borotva teszt

Philips Shaver Series 5000 S5130/06
Philips Shaver Series 5000 S5130/06

Profi körkéses borotva

  •  Professzionális körkéses borotválás
  •  Elképesztően jó akkumulátorok
  •  Minden szükséges információt kijelez a készülék
Aktuális ár

Philips Shaver Series 5000 S5130/06 elektromos borotva - részletes információk
Márka Philips
Borotva típusa Forgófejes elektromos borotva

A Philips jó minőségű, megbízható termékeiről híres hosszú évek óta. Nincs ez másként ezzel az elektromos borotvával sem.

A professzionális kialakítású körkéses pengefej tökéletes borotválást biztosít majd. A Super Lift & Cut Action fej felemeli a rövid és a hosszú szőrszálakat egyaránt. Mivel a bőrhöz közel vág, ezért akár a legapróbb borostával is gond nélkül megbirkózik. A készülék 5 darab fejjel rendelkezik, amik egymástól függetlenül mozognak és szuper rugalmasak. Ezért a nyak és az állkapocs vonala sem fog majd gondot jelenteni. A csomagban pedig található még egy felpattintható formázó, amit használhatsz bajusz és a pajesz megigazítására.

Az akkumulátor kiemelkedően jól működik, ami mindenképpen pozitívum ezeknél a készülékeknél. 1 órás töltés után képes 40 perces folyamatos működésre, de ha ez nem lenne elég vagy elfelejtetted feltölteni és sietnél, akkor használhatod az 5 perces gyors töltés opciót, ami egyetlen borotválkozásra elegendő szuflát ad. Vagy akár hálózatra is csatlakoztathatod, az egyszerűség kedvéért.

Pozitívum még, hogy a készülék gyakorlatilag minden szükséges információt a tudtodra ad. Jelez, ha alacsony az akkumulátor töltöttségi szintje, ha tisztítani kell az alkatrészeket vagy ha ideje cserélni a borotvafejeket.

Használat után csap alatt tudod majd elöblíteni, ha pedig elpakolod, akkor az utazózár gondoskodik majd róla, hogy véletlenül se induljon be magától a masina.

Én úgy gondolom, hogy ennek a profi elektromos borotvának jó helye lehet bármelyik férfi fürdőszobájában. Akár magadnak, akár ajándékba keresel borotvát, ezt a modellt jó szívvel tudom ajánlani.

Philips Shaver Series 5000 S5130/06 elektromos borotva összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Professzionális körkéses borotválás
  •  Elképesztően jó akkumulátorok
  •  Minden szükséges információt kijelez a készülék

Hátrányok:

  •  Igazából ennél a borotvánál nem nagyon tudnék negatívumot kiemelni

További elektromos borotva tesztek