Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04 szónikus fogkefe teszt

Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04 szónikus fogkefe
Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04 szónikus fogkefe

Felső kategóriás szónikus fogkefe gyémánt alakú fejjel

  •  Felső kategóriás készülék
  •  Fejlett szónikus technológia
  •  Ötféle tisztítási mód
  •  Speciális gyémánt alakú fej
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
Oral B Genius 9000 elektromos fogkefe
Oral B Genius 9000 elektromos fogkefe
Aktuális ár
Philips Sonicare EasyClean HX6511/35 elektromos fogkefe
Philips Sonicare EasyClean HX6511/35 elektromos fogkefe
Aktuális ár
Philips Sonicare For Kids HX6322/04 elektromos fogkefe
Philips Sonicare For Kids HX6322/04 elektromos fogkefe
Aktuális ár
Ez a szónikus fogkefe a Philipstől minden igényedet kielégíti majd. Elegáns megjelenés, modern technológia, kiváló tisztítás és fehérítőteljesítmény: ezeket ötvözi magában ez a készülék. A kiváló minőségű fogkefe kiemelkedő és korszerű funkciókkal rendelkezik, azonban az árát is megkérik.

Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04 szónikus fogkefe elektromos fogkefe - részletes információk
Márka Philips
Extrák Ötféle használati mód
Típus Szónikus fogkefe

Felső kategóriás tisztítás, modern technológia

A DiamondClean fej a Philips Sonicare családjának legnagyobb fehérítőhatással rendelkező fogkefe feje. Gyémánt alakú formája és a közepes keménységű sörték gyengéd, de mégis hatékony tisztítást biztosítanak. A fogíny mentén és a fogak között is tökéletesen tisztít, így akár hétszer (!) több lepedéket távolít el, mint egy sima kézi fogkefe és kétszer jobban fehéríti a fogakat. A szónikus technológiának köszönhetően percenként 31.000 oldalirányú rezgőmozgást végez a fej, így a legapróbb kosztól is segít megszabadulni.

Különböző tisztítási módok és kényelmes extrák

A Philips Sonicare DiamondClean fogkefét öt különböző módban használhatod. A tisztításmindennapi használatra ajánlott, egészséges fogakat és ínyt hagy maga után. Az ínyápolóüzemmód segít még alaposabban kitisztítani a fogak és az íny közötti részt, ezzel csökkentve a fogkő képződést. A fehérítő üzemmód használatát valamilyen fehérítő fogkrémmel párosítva ajánlanám, a polírozó üzemmód pedig kíméletesen távolítja el a legmakacsabb foltokat is a fogfelszínről. Az igazán érzékeny fogakra használható egy gyengédebb fokozat, ami megóvja a fogzománcot.

A készülék kettő töltőrendszerrel rendelkezik, használhatod a dugaljhoz vagy laptophoz csatlakoztatható utazótokot vagy az elegáns poharat, ami fürdőszobád dísze lehet. Használat után csak helyezd el a fogkefét a pohárban és nem kell többet aggódnod a töltéséről. Az akkumulátor aktuális állapotát világító fény jelzi.

Beépített időzítő segít, hogy pontosan be tudd tartani a fogorvosok által javasolt kétperces fogmosást. Azon felül, hogy jelez a két perc leteltével a QuadPacer technológia lehetővé teszi, hogy a teljes szájüreget alaposan kitisztítsd és ne felejts ki egyetlen egy fogat sem.

Ajánlás

Ha igazán fontos számodra a fogápolás és egy igazi felső kategóriás készüléket szeretnél vásárolni, ami nem csak alaposan tisztít, de elegáns is, akkor a Philips DiamondClean fogkefét neked találták ki. Arra azonban készülj fel, hogy mélyen a pénztárcádba kell majd nyúlnod érte.

Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04 szónikus fogkefe elektromos fogkefe összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Felső kategóriás készülék
  •  Fejlett szónikus technológia
  •  Ötféle tisztítási mód
  •  Speciális gyémánt alakú fej

Hátrányok:

  •  Magas ár

További elektromos fogkefe tesztek