Philips Sonicare For Kids HX6322/04 elektromos fogkefe teszt

Philips Sonicare For Kids HX6322/04 elektromos fogkefe
Philips Sonicare For Kids HX6322/04 elektromos fogkefe

Modern, minőségi fogkefe gyermekeknek, játékos alkalmazással

  •  Modern technológia
  •  Alapos tisztítás
  •  Játékos fogmosás Sparkly segítségével
  •  Gyerekbarát kialakítás
Aktuális ár
A Pihilips Sonicare egy felső kategóriás fogkefe a legkisebbeknek. Ha szeretnél egy igazán jó minőségű készüléket vásárolni, amivel tényleg gyerekjáték és móka lesz a fogmosás, akkor jó helyen jársz. Színes mintázata és vidám alakja könnyen elnyeri a gyermekek tetszését, emellett a csomag tartalmaz többféle matricát is, amikkel teljesen egyedivé varázsolhatjátok a fogkefét.

Philips Sonicare For Kids HX6322/04 elektromos fogkefe elektromos fogkefe - részletes információk
Márka Philips
Extrák Gyerekeknek, Applikáció
Típus Szónikus fogkefe

A modern technológia és az alapos tisztítás is nagyon fontos szempont, azonban a Philips Sonicare ennél sokkal többet nyújt. A letölthető alkalmazással szinkronizálva egy igazi játékot csinálhatunk a sokszor unalmas és fárasztó fogmosásból.

Játékos fogmosás Sparkly-val

A Philips applikációjában Sparkly segíti a gyerekeket a napi fogmosásban. Sparkly egy kis foglény, aki imádja a tiszta fogakat és az egészséges táplálkozást. Ezért oktatóvideói segítségével megtanítja a kicsiket a fogmosás minden apró trükkjére. Emellett kihívások elé állítja őket és izgalmasabbá teszi a hosszabb alaposabb fogmosásokat.

A jól végzett fogmosás után jutalmakat kaphatnak a kicsik, amikkel egyedi külsőt varázsolhatnak Sparkly-nak vagy egészséges táplálékokkal etethetik őt. Az alkalmazás segítségével szórakozva alakíthatunk ki a kicsikben egy élethosszig tartó egészséges szokást az alapos fogápolással.

A fogkefe Bluetooth rendszeren keresztül szinkronizálható az applikációval, így a szülők is folyamatosan nyomon követhetik a gyerekek teljesítményét, a naptár nézetben pedig láthatjuk az esetleg kihagyott napokat is. A belső memóriának köszönhetően akkor is menti az adatokat, ha éppen nincs csatlakoztatva az alkalmazás, majd a következő alkalommal feltölti azokat.

Kényelmes kialakítás, modern technológia a tiszta fogakért

A színes, vidám mintájú fogkefe nyele kényelmes fogást biztosít. Úgy van kialakítva, hogy a kis gyermekek egyedül is meg tudják tartani vagy ha kell, akkor akár a szülő keze is kényelmesen elférjen rajta. Az apró fogak tökéletes védelmét a gumírozott fej biztosítja.

A szónikus technológiának köszönhetően mélyen a fogok között és az íny mentén is tisztít, akár 75%-kal hatékonyabban, mint egy hagyományos manuális fogkefe. Másodpercenként 500 rezgőmozgást végez, amivel alaposan eltávolítja a lepedéket a fogakról és a fogak közül is.

Két választható sebességi fokozattal rendelkezik a fogkefe, így a kicsik és a nagyobbak is tudják használni.

Ajánlás

Ha szeretnél egy kiváló minőségű elektromos fogkefét a legkisebbeknek is, akkor ne keress tovább. A Philips Sonicare fogkeféje hihetetlenül alapos tisztítást végez és segítségével szó szerint gyerekjáték lesz a fogmosás. A kicsik pedig imádni fogják nem csak Sparkly-t, de a napi kettő fogmosást is!

Philips Sonicare For Kids HX6322/04 elektromos fogkefe elektromos fogkefe összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Modern technológia
  •  Alapos tisztítás
  •  Játékos fogmosás Sparkly segítségével
  •  Gyerekbarát kialakítás

Hátrányok:

  •  Az applikáció fejlesztői néha lassan javítják a hibákat

További elektromos fogkefe tesztek