Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 elektromos fogkefe teszt

Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 elektromos fogkefe
Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 elektromos fogkefe

Profi kütyü az igazán tiszta fogakért

  •  Professzionális minőség
  •  Hasznos extra funkciók
  •  Kényelmes akkumulátoros működés
Aktuális ár

Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 elektromos fogkefe elektromos fogkefe - részletes információk
Márka Philips
Extrák Cserélhető fej, nyomásérzékelő
Típus Szónikus fogkefe

Fontos számodra az alapos dentálhigénia? Szeretnéd ha a fogaid szépek és egészségesek maradnának? Egy profi elektromos fogkefe sokat segíthet ebben. A Philips szónikus fogkeféje pedig tökéletes választás lesz.

Egy felső kategóriás készülékről van szó, ami a kiváló minőség mellett számos hasznos extrával is rendelkezik. Percenként 62000 rezgésre képes, ami alaposan megtisztítja majd a fogakat. Eltávolítja a felszíni szennyeződéseket, a lepedéket, és segít megakadályozni a fogszuvasodás kialakulását.

Profi masina, számos extrával az igazán tiszta fogakért.

Ez a fogkefe több különböző üzemmóddal is rendelkezik. A Clean beállítás segít megtisztítani a fogakat és az ínyet, a White üzemmód pedig a fogfelszín elszíneződéseit hívatott eltávolítani.

Hasznos funkció még az időzítő, ami két perces időt mér, de ezt a QuadPacer négyfelé osztja, hogy egyenletesen megtisztíthasd a teljes fogsorodat.

A BrushSync funkció pedig segít észlelni a fogkefefej elhasználódását, így mindig friss és tiszta fejet használhatsz majd.

A készülék beépített lítium-ionos akkumulátorral rendelkezik, ami egyetlen töltéssel akár 2 hétig is bírja. Így nyugodtan magaddal viheted akár utazásra, nyaralásra vagy a barátokhoz is.

Ez az elektromos fogkefe kifejezetten nagy tudással rendelkezik, miközben hozza a Philipstől megszokott jó minőséget is. Ha igazi profi készüléket keresel, akkor jó szívvel tudom ajánlani.

Philips Sonicare ProtectiveClean 4500 elektromos fogkefe elektromos fogkefe összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Professzionális minőség|Hasznos extra funkciók|Kényelmes akkumulátoros működés

Hátrányok:

  •  Valamivel magasabb ár

További elektromos fogkefe tesztek