Philips Viva Collection HR1887/80 gyümölcsprés teszt

Philips Viva Collection HR1887/80 gyümölcsprés
Philips Viva Collection HR1887/80 gyümölcsprés

Praktikus, könnyű és gyors

  •  Könnyen összeszerelhető és tisztítható
  •  Kis helyigény
  •  Praktikus cseppzáró
  •  Halk
Aktuális ár

Philips Viva Collection HR1887/80 gyümölcsprés gyümölcsprés - részletes információk
Márka Philips
Teljesítmény 150 W
Fordulatszám 100 ford/perc
Sebességfokozat 1

Soha nem volt még ilyen egyszerű egészséges, finom gyümölcslevet csinálni otthon! Ha eleged van már a sok helyet foglaló és bonyolult konyhai eszközökből, akkor ezt a kompakt, keskeny, helytakarékos és roppan egyszerű gyümölcsprést neked találta ki a Philips! Pikk-pakk összeszerelhető és a QuickClean technológiának hála mindössze 90 másodperc kell hozzá, hogy az alkatrészeket elöblítsd a csap alatt. De akár mosogatógépbe is dobhatod, ha nincs kedved a takarítással foglalkozni.

A facsaró fő teste fekete, míg maga a gyümölcscentrifuga átlátszó műanyagból készül, így láthatod, hogy épp mi történik a gyümölcsökkel, zöldségekkel facsarás közben. Meglepően nagy, XL-es adagoló csövébe minden gond nélkül beférnek az alapanyagok, de ha rám hallgatsz, akkor inkább vágd kisebb méretűre a zöldségeket, gyümölcsöket. A vízszintes prések, ahogy ez is, kiválóak a zöld levelesekhez, de kissé nehezebben boldogulnak a keményebb alapanyagokkal (pl. cékla), ezért megkönnyíted a feldolgozást a darabolással. A géphez kapsz egy praktikus tolócsövet is, amivel segíthetsz a finomságok gépbe juttatásának.

Két gombot találsz a gép tetején: az egyik a facsaró be- és kikapcsolásához, a másik a fordított funkcióhoz, amit akkor kell nyomva tartani, ha gyümölcs vagy zöldség elakadna a préselés során.

A lékifolyó praktikus cseppzáróval rendelkezik, így konyhapultod szép és tiszta marad.

Nagyon hasznos, hogy a géphez ingyenesen letöltheted a Philips Healthy Drinks App alkalmazást, amely többféle ital receptjét tartalmazza, méregtelenítő italoktól kezdve az energianövelő levekig.

A Philips Viva Collection gyümölcsfacsaróját elsősorban akkor javaslom, ha egy kis helyet foglaló, könnyen takarítható eszközt keresel, amit sokszor fogsz zöld levelesek préseléséhez is használni, és elsősorban kis adagokat szeretnél készíteni.

Philips Viva Collection HR1887/80 gyümölcsprés gyümölcsprés összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Könnyen összeszerelhető és tisztítható
  •  Kis helyigény
  •  Praktikus cseppzáró
  •  Halk

Hátrányok:

  •  A keményebb zöldségekkel nehezebben birkózik meg
  •  Kis tárolóedény

További gyümölcsprés tesztek