Power AirFryer Multi-Function Deluxe olajsütő teszt

Power AirFryer Multi-Function Deluxe olajsütő
Power AirFryer Multi-Function Deluxe olajsütő

Több, mint egy sima olajsütő

  •  Szuper ár-érték arány
  •  Gazdag funkcionalitás
  •  Nagy kapacitás, egyszerre több fogást is készíthetsz
Aktuális ár

Power AirFryer Multi-Function Deluxe olajsütő olajsütő - részletes információk
Márka Power
Teljesítmény 1800 W
Kapacitás 9 liter
Maximális hőfok

A legtöbb olajsütőt több különböző étel elkészítésére is használhatod és a beállításoktól függően párolhatsz, süthetsz, vagy grillezhetsz is velük. Ez a fritőz azonban még ennél is tovább megy. Mindjárt mutatom is, hogy mivel tud többet.

Kezdjük először az alapokkal. Egy forrólevegős készülékről van szó, ami kevesebb hozzáadott olajat, egészségesebb ételeket és könnyebb takarítást jelent. Nem csak egészséges, de praktikus is.

Nagy, 1800 wattos teljesítményével és hatalmas 9 literes űrtartalmával akár nagyobb háztartások kiszolgálására is tökéletesen alkalmas. Sőt, ha szeretnéd, akár többféle ételt is készíthetsz benne egyszerre. Többfogásos vacsora? Nem probléma többé!

Két különböző kosárral rendelkezik a készülék. Az 5 literes fritőzkosár mellett egy 3 literes forgókosarat is találhatsz a csomagban. Ezekkel mindenféle hagyományosan olajban sülő ételt elkészíthetsz majd. Ez azonban még csak a kezdet.

A Power AirFryer fritőz deluxe változatával akár grillezhetsz is, gyümölcsöt aszalhatsz, húst száríthatsz, gratinírozhatsz, húst vagy tésztát süthetsz, piríthatsz, melegíthetsz vagy akár párolhatsz is.

A készülék belsejében 3 szintű sütőrács található, amin elkészíthetsz egy teljes menüt egyszerre. A különböző szinteken más és más ételeket helyezhetsz el, így szuper hamar elkészülhet majd a sokszínű, többfogásos étkezés. Akár több főre is.

Emellett rendelkezik még egy beépített forgó grillel, amit a sütőrácsok kivétele után tudsz majd használni. Ezen süthetsz a forgókosár segítségével különböző apróságokat, de akár egy teljes grillcsirkét is. Sőt a készülékhez saslik rudak is járnak, így ez is felkerülhet majd a heti menüre.

Ezt a sokszínű masinát a kényelmesen és praktikusan kezelhető Easy Touch Display irányítópulton és a hozzá tartozó LCD kijelzőn keresztül irányíthatod majd. Itt 8 különböző előre megadott program közül választhatsz majd, amik a közvetkezőek: hasábburgonya, steak, hal, rák, csirke, sütés, forgó grill, aszalás. De használhatod akár a saját beállításaidat is, ha igazán profi vagy.

Pozitívum még, hogy a masina minden kivehető alkatrésze nyugodtan tisztítható mosogatógépben is. Így a takarítás még egyszerűbb lesz.

Én úgy gondolom, hogy ez egy szuper olajsütő készülék. Jó ár-érték aránnyal, nagy kapacitással, teljesítménnyel és számos felhasználási lehetőséggel rendelkezik. Szóval jó szívvel tudom ajánlani bármilyen háztartásba.

Power AirFryer Multi-Function Deluxe olajsütő olajsütő összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Szuper ár-érték arány|Gazdag funkcionalitás|Nagy kapacitás, egyszerre több fogást is készíthetsz

Hátrányok:

  •  Ennél a készüléknél nem igazán tudnék negatívumot kiemelni

További olajsütő tesztek