Power AirFryer XL olajsütő teszt

Power AirFryer XL olajsütő
Power AirFryer XL olajsütő

Extra nagy forrólevegős fritőz

  •  Nagy méretű sütőkosár
  •  Egyszerű takarítás
  •  Az ételek kevesebb olajjal készülnek
Aktuális ár

Power AirFryer XL olajsütő olajsütő - részletes információk
Márka Power
Teljesítmény ?
Kapacitás 2,3 / 3,3 liter
Maximális hőfok ?

A forrólevegős olajsütők számos pozitívummal rendelkeznek, amik közül az elsődleges, hogy jóval kevesebb olajjal készül az étel, így egészségesebb. Negatívum viszont, hogy általában kisebb kapacitással rendelkeznek, mint hagyományos társaik. Ezt a problémát küszöbölheted ki a Power AirFryer XL masinájával. A készülék ugyanis 2,3 literes űrtartalommal bír, de létezik belőle egy nagyobb, 3,2 literes verzió is. 

Multifunkciós használat jellemzi, ami a konyhai gépek esetében sosem hátrány. Tudsz vele grillezni, sütni, pirítani, párolni, sőt akár gőzölni is. Négy különböző gyári programmal rendelkezik, amik automatikusan beállítják a hőfokot és a sütési időt is. Ezek a következők: sült krumpli, csirke, steak, hal. A nagyobb változatnál további három program érhető el. 

Az irányítás egyébként kifejezetten egyszerű és praktikus, hála az érintő felületes irányítópultnak. Itt tudod beállítani a hőmérsékletet, a programokat és a sütés idejét is. A felület könnyedén takarítható, így az esetleges olajfoltok sem fognak különösebb problémát okozni.

Nem csak a készülék külső részét egyszerű letisztítani, de magát a sütőkosarat is, ami tapadásmentes bevonatot kapott. Emellett az összes szükséges alkatrész mosógépbarát, és arról sem érdemes megfeledkezni, hogy az elhasznált olaj kiöntésével sem kell bajlódnod. 

Hasznos extra még a csomagban található elválasztó, amit a sütőkosárban helyezhetsz el. Ennek segítségével akár több különbözőféle ételt is elkészíthetsz egyszerre, anélkül, hogy elrontanák egymás ízét. 

Én úgy gondolom, hogy ha nagy méretű olajsütőt keresel, de szeretnél egészségesebben főzni és kevesebbet bajlódni az elhasznált olajjal, akkor a Power AirFryer XL jó választás lehet számodra. 

Power AirFryer XL olajsütő olajsütő összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Nagy méretű sütőkosár
  •  Egyszerű takarítás
  •  Az ételek kevesebb olajjal készülnek

Hátrányok:

  •  Ennél a készüléknél nem tudnék kiemelni különösebb negatívumot

További olajsütő tesztek