Premier Cru teszt

Premier Cru
Premier Cru

Luxus minőség a szőlő erejével

  •  Természetes, vegán összetevők
  •  Gyönyörű csomagolás
  •  Gazdag és tápláló krém
Aktuális ár

Premier Cru - részletes információk
Márka Caudalie
Száraz

Mi tehet még tökéletesebbé egy gazdag és tápláló ránctalanító krémet? A Caudalie tiszta, növényi alapú receptúrákra épülő natúr kozmetikumai egyértelműen a szőlő extra hatóanyagaira tették le voksukat.

A különleges szabadalmaztatott Viniferine hatóanyaga– ami már-már kultikus magasságokba emelte a Caudalie-termékeket – elhalványítja a pigmentfoltokat, hegeket és kellemetlen elszíneződéseket, és elősegíti a bőr egyenletes színét. Szupererejét jól mutatja, hogy a C-vitaminhoz képest akár 60-szor erősebb hatást képest kifejteni.

Bár a termék szíve-lelke egyértelműen a szőlő és szőlőmag kivonat, azért meg kell említenem, hogy hatóanyagai között megtalálsz még három szuperkoncentrált növényi viaszt is (jojoba, mimóza és napraforgómag kivonatot), amelyek védelmezik bőröd nedvességtartalmát, és a peptidekkel karöltve brilliáns négyest alkotnak. Ezeknek a természetes hatóanyagoknak köszönhetően arcszíned és bőröd sugárzóan természetessé válik.

A Caudalie Premier Cru egy gazdag és krémes ránctalanító, ami akár éjszakai krémként is megállja a helyét, és elsősorban száraz és érettebb bőrön tud igazán érvényesülni.

Amennyiben fontos számodra, hogy a kozmetikumaid vegánok és állatkísérletektől mentesek legyenek, akkor Caudalie szintetikus és káros összetevőktől mentes tápláló krémje megnyugtató és hatékony megoldást fog számodra nyújtani.

A Caudalie Premier Clu egy egyértelműen elegáns, luxusminőségű ránctalanító krém, ami az árában is tükröződik, ugyanakkor extragazdag és természetes összetevői és sugárzó arcbőröd könnyedén meggyőznek arról, hogy jól választottál.

Premier Cru összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Természetes, vegán összetevők
  •  Gyönyörű csomagolás
  •  Gazdag és tápláló krém

Hátrányok:

  •  Magasabb ár
  •  Intenzív illat

További tesztek