Randivonal.hu társkereső teszt

Randivonal.hu társkereső
Randivonal.hu társkereső

Szuper magyar társkereső

  •  Egyszerű felhasználói felület
  •  Kedvező ár
  •  Rengeteg potenciális randipartner
Aktuális ár

Randivonal.hu társkereső társkereső - részletes információk
Platform Weboldal
Üzleti modell Fizetős
Felhasználóbázis Nagy

Magyarország egyik legnagyobb társkeresője, ahol számos szerelem született már. Mindegy, hogy komoly kapcsolatot vagy csak kalandot keresel, itt egészen biztosan megtalálod majd azt, akire vágysz.

Az oldal nagy pozitívuma a könnyedén áttekinthető felület. Egy központi oldalon egyszerre láthatod a legfontosabb információkat, a különböző funkciókat pedig egy menü segítségével érheted el. Jó választás lehet azoknak is, akik kevésbé mozognak otthonosan az internet világában.

Ingyenes regisztráció után kitöltheted az adatlapodat, fényképeket tölthetsz fel. A részletes kereső segítségével pedig felmérheted a terepet, körülnézhetsz a regisztrált tagok között. Prémium felhasználó nélkül is kaphatsz üzeneteket és kedvencnek jelölhetsz másokat, azonban ahhoz, hogy válaszolni is tudj már előfizetés kell. Amit én negatívumként sorolnék fel, hogy ahhoz is fizetned kell, hogy a felhasználók képeit teljes méretben megnézhesd.

A Randivonalon kettő fajta előfizetés érthető el. Az arany felhasználók gyakorlatilag megkapják az oldal teljes funkcionalitását, korlátozások nélkül. Megnézheted mások képeit, üzeneteket küldhetsz vagy megnézheted, hogy ki járt a profilodon és kinek tetszettél. Ezen kívül plusz információkat tudhatsz meg a kiszemeltedről: mikor volt utoljára online vagy hány olvasatlan levele van. A másik pozitívum, hogy eltűnnek az egyébként nem kifejezetten zavaró reklámok.

Mivel nyújt többet a platina előfizetés? Igazából kettő extráról van itt szó. Az egyik a profilod kiemelése. A profilodon és a keresőben is látszik majd, hogy platina előfizetéssel rendelkezel, ami biztosítja mások számára, hogy komolyan gondolod ezt az egészet. A másik előnye pedig, hogy akárki írhat neked, még az ingyenes felhasználók is. Emiatt valószínűleg jóval több üzenetet kapsz majd és jóval sikeresebb lehetsz.

Árban nincs jelentős különbség a kettő prémium előfizetés között. Viszont amit érdemes észben tartani, hogy ha hosszabb távra vásárolsz előfizetést, azzal jelentős kedvezményhez juthatsz.

Részletes Randivonal véleményt a Toprandi.hu oldalon olvashatsz.

Összességében egy könnyen használható, hatalmas felhasználóbázissal és korrekt árazással rendelkező társkereső oldalról van szó, amit jó szívvel tudok ajánlani bármilyen korosztály számára.

Randivonal.hu társkereső társkereső összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Egyszerű felhasználói felület
  •  Kedvező ár
  •  Rengeteg potenciális randipartner

Hátrányok:

  •  Az ingyenes és prémium funkciók kialakítása nem a legjobb

További társkereső tesztek