Razer Naga Trinity gamer egér teszt

Razer Naga Trinity gamer egér
Razer Naga Trinity gamer egér

Felsőkategória játékosoknak

  •  Igazi Razer minőség
  •  19 darab programozható gomb
  •  Fejlett érzékelők
  •  RGB világítás és gamer funkciók
Aktuális ár

Razer Naga Trinity gamer egér egér - részletes információk
Márka Razer
Csatlakozás Vezetékes USB
Technológia Optikai
DPI 16000 DPI
Gombok száma 19

Ha gamer cuccokról van szó, mindig érdemes észben tartani a Razer-t. Nincs ez másképp a gamer egerek terén sem, így had mutassam be neked a Naga Trinity-t.

Egy profi gamer egérről van szó, ami a kiváló minőség és jó specifikációk mellett több hasznos extrával is kecsegtet. Ennek megfelelően az ára is magasabb valamivel, viszont cserébe egy igazi felső kategóriás gamer élményben lehet majd részed.

Egy profi gamer egérről van szó, ami a kiváló minőség és jó specifikációk mellett több hasznos extrával is kecsegtet.

USB csatlakozós vezetékkel működik, ami stabil és zavartalan használatot biztosít. Ez játéknál különösen fontos, hiszen nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor egy MOBA meccs közben merül le az egered.

Egyedülálló 5G lézer érzékelőkkel rendelkezik, ami akár 16000 DPI-s érzékenységet is lehetővé tesz. Így abszolút alkalmas 4K, de még akár 8K monitorokkal történő használatra is. A precíz irányítás garantált.

Természetesen ha gamer egérről van szó, akkor nem maradhat el az RGB megvilágítás sem. Ez a Razer egér egyébként egy egészen szolid külsőt kapott, ami számomra igazi felüdülés a csupa agresszív dizájnnal rendelkező gamer cucc között. Viszont ezt bőven feldobhatod a személyre szabható RGB megvilágítással. Beállíthatsz felhasználói profilokat is és szoftveres úton pontosan szabályozhatod a világítás minden részletét.

Utoljára hagytam az egér legnagyobb előnyét. Ez pedig az alap funkciókon felül elérhető 19 darab programozható gomb. Háromféle cserélhető oldalpanel tartozik az egérhez, mindegyik más gomb kiosztással. Ezeket a nyomógombokat szabadon tudod beállítani, hogy mit csináljanak. Valamelyik billentyűt is hozzákötheted, de akár bonyolultabb macro parancsokkal is elláthatod őket. Ez nyilván játék közben fog a legjobban jönni. Különösen ha MOBA-król vagy MMO játékokról van szó. De emellett akár a munkában vagy böngészésnél is rengeteg időt spórolhatsz meg velük. Elmondom megint. 19 darab. Programozható gomb.

Ez az egér valamivel drágább áron kapható, de én úgy gondolom, hogy minden forintot megér. Szuper minőséggel rendelkezik, tud mindent, amit egy gamer egérnek tudnia kell. A programozható gombok által nyújtott lehetőségek pedig egyenesen elképesztőek. Én imádom.

Razer Naga Trinity gamer egér egér összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Igazi Razer minőség
  •  19 darab programozható gomb
  •  Fejlett érzékelők
  •  RGB világítás és gamer funkciók

Hátrányok:

  •  Valamivel drágább ár

További egér tesztek