Razer Ornata V2 gamer billentyűzet teszt

Razer Ornata V2 gamer billentyűzet
Razer Ornata V2 gamer billentyűzet

Vérbeli játékosoknak

  •  Igazi gamer feeling
  •  Mechanikus kapcsolók
  •  RGB háttérvilágítás
  •  Strapabíró kialakítás
Aktuális ár

Razer Ornata V2 gamer billentyűzet billentyűzet - részletes információk
Márka Razer
Csatlakozás Vezetékes USB
Kiosztás Amerikai
Billentyűk típusa Mechanikus

Azt hiszem a Razer márkát egyetlen játékosnak sem kell bemutatnom. Az Ornata névre keresztelt billentyűzetüket fogom ma bemutatni nektek. Ez egy kicsivel drágább gamer klaviatúra, ami több pozitívummal is rendelkezik. Nézzük is meg, hogy mik ezek.

Ez a modell vezetékes kapcsolattal rendelkezik és USB-n keresztül tudod csatlakoztatni a géphez. Ennek megvan az előnye és hátránya is. Egyrészt stabil és megbízható kapcsolatot tesz lehetővé. Nem kell majd azon sem aggódnod, hogy pont egy fontos menet közepén merül majd le. Viszont cserébe egyel több kábel lesz az asztalodon.

Szerintem a Razer Ornata V2 egy szuper gamer billentyűzet. Ez a klaviatúra bármelyik játékban jó társad lesz majd.

A készülék kialakításáról is ejtenék néhány szót. Maga billentyű kiosztás egy hagyományos elrendezésű US kiosztás. Ez kapott egy strapabíró házat, amihez egy kényelmes csuklótámasz kapcsolódik. Ez nagyon jól fog jönni a játékkal töltött hosszú órák során, hiszen kényelmes és kíméli a csuklódat.

Természetesen, ahogy az elvárható, itt egy mechanikus billentyűzetről van szó. A gombok a Razer saját Hybrid Mecha-Membrane kapcsoló technológiáját használják. Ezeket a gombokat kényelmes lenyomni, de megfelelő visszajelzést kapsz, amikor a gomb megérinti a billentyűzet alját. Nem csak jó érzés rajta játszani, de strapabíró is.

Ha gamer billentyűzetről van szó, akkor nem maradhat el a dinamikus háttérvilágítás sem. Ezt szoftveresen tudod majd szabályozni.

További pozitívum még a gyors reakcióidő, ami ugye játékhoz elengedhetetlen.

Szerintem a Razer Ornata V2 egy szuper gamer billentyűzet. Mindegy, hogy FPS játékokat, MOBA-kat vagy RPG-ket tolsz, ez a klaviatúra bármelyik játékban jó társad lesz majd.

Razer Ornata V2 gamer billentyűzet billentyűzet összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Igazi gamer feeling
  •  Mechanikus kapcsolók
  •  RGB háttérvilágítás
  •  Strapabíró kialakítás

Hátrányok:

  •  Magasabb ár

További billentyűzet tesztek