Redermic [R] teszt

Redermic [R]
Redermic [R]

Szemránckrém a retinol erejével

  •  Hatékony termék, kedvező ár
  •  Kiváló felszívódás
Aktuális ár

Redermic [R] - részletes információk
Márka La Roche-Posay
Minden

A szem környékének finom és érzékeny bőre nem ismer pardont. Itt a legjobb, legtisztább, illat-és adalékanyagmentes ránctalanító készítmények jöhetnek csak szóba. 

A La Roche-Posay Redermic [R] bőrgyógyászatlag tesztelt, koncentrált szemkörnyék ápoló nem köt kompromisszumot. Ez a termék a legmagasabb minőséget nyújtja számodra, és a szarkalábakkal és a szem alatti sötét karikákkal is csodásan elbánik.

Könnyű textúrájú gél állagának köszönhetően gyorsan felszívódik, nem hagy ragacsos érzést a bőrön, miközben kellemesen hűsíti és frissíti is a fáradt, igénybe vett arcbőrt.

A ráncok kisimítását az utóbbi évek nagy felfedezettje, a bőröregedés nagy ellenfele, a retinol végzi el, így ezt a krémet elsősorban este érdemes használnod, hogy zavartalanul kifejthesse hatását. Amennyiben nappalra is feltennéd, javaslom, hogy ne felejts el fényvédőt is használni az arcodon, mert a retinol a napfény hatására inaktiválódik.

Nem titok, hogy a retinol okozhat némi érzékenységet, ám ebben a termékben közepes koncentrációban van jelen, és a kedvező termékösszetételnek köszönhetően nagyon ritkán okozhat irritációt a bőrön.

Összességben a La Roche-Posay Redermic egy hatékony, kedvező árú és tökéletes összetétellel rendelkező, szerethető termék, ami nem hiányozhat a ránctalanító kozmetikumaid közül.

Mindössze egyetlen apró hibát említenék meg a termékkel kapcsolatban: a fémcsövecskével ellátott tubus okozhat egy kis kényelmetlenséget a használat során.

Redermic [R] összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Hatékony termék, kedvező ár
  •  Kiváló felszívódás

Hátrányok:

  •  A retinol érzékenységet, szárazságot okozhat
  •  A fémtubusos csomagolás nem praktikus

További tesztek