Reebok GT40S futópad teszt

Reebok GT40S futópad
Reebok GT40S futópad

Minőség és megbízhatóság otthonra

  •  Magas maximális sebesség, állítható dőlésszög
  •  Erős motor
  •  Nagy teherbírás és futófelület
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
HC Fitness KD545 futópad
HC Fitness KD545 futópad
Aktuális ár
Lifefit TM3150 futópad
Lifefit TM3150 futópad
Aktuális ár
Gardian G8 futópad
Gardian G8 futópad
Aktuális ár
Erős motorral rendelkező futópad, 36 különböző programmal, számos hasznos extrával. Ideális választás otthonra. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk.

Reebok GT40S futópad futópad - részletes információk
Márka Reebok
Motor teljesítménye 3 lóerő
Futófelület 132x44 cm
Maximális sebesség 16 km/h

A Reebok már számos területen bizonyította, hogy termékeikkel jó vásárt csinálhatunk. Nincs ez másképp a futópadjaikkal sem, éppen ezért úgy gondoltam, hogy beférhet még egy modelljük a toplistánkra. A GT40S egy középkategóriás készülék, amit otthoni használatra javasolok, de akár edzőterembe is megfelelő lehet.

Igazán jó, 3 lóerős maximum teljesítmény nyújtó motorral rendelkezik, így könnyedén elérhetjük vele akár a 16 km/h-ás sebességet is. A készülék elektromosan szabályozható dőlésszög beállítással rendelkezik, ami 12%-ban emelhető meg, ezzel tovább növelve az edzés intenzitását és más izmokat is megmozgatva.

36 különböző program közül választhatunk, így mindenki megtalálhatja a saját tempójának megfelelő beállítást. Három különböző célprogrammal is rendelkezik a készülék, amikkel még inkább személyre szabhatjuk az edzésprogramot. A futópad beépített testtömeg-index kalkulátorral rendelkezik, a markolatba pedig pulzusmérő található. LCD kijelzőjéről a következő adatokat tudhatjuk meg: idő, távolság, sebesség, dőlésszög, elégetett kalória, pulzus.

A futófelület mérete és a készülék teherbírása teljesen rendben van: az előbbi 132X44 cm, az utóbbi pedig 120 kilogramm. Maga a futópad 82 kilogrammos saját súllyal rendelkezik, így igazán masszívnak és stabilnak mondható. Tárolása mégis egyszerű, hiszen bármikor összecsukhatjuk a készüléket.

Az extrák között találhatunk kényelmi funkciókat, mint a kulacstartó és az MP3 hangszórók. Az automatikus biztonsági kioldókulcs és az ízületkímélő technológia pedig segítenek a tökéletes edzésélmény biztosításában.

Jó választás lehet otthoni használatra azoknak, akik szeretnék komolyan venni a futóedzéseket és olyan futópadot keresnek, amivel bőven lesz lehetőségük a folyamatos fejlődésre.

Reebok GT40S futópad futópad összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Magas maximális sebesség, állítható dőlésszög
  •  Erős motor
  •  Nagy teherbírás és futófelület

Hátrányok:

  •  Az LCD kijelző elég kicsi

További futópad tesztek