Reebok GT40S futópad teszt

Reebok GT40S futópad

Minőség és megbízhatóság otthonra

  •  Magas maximális sebesség, állítható dőlésszög
  •  Erős motor
  •  Nagy teherbírás és futófelület
Aktuális ár
Erős motorral rendelkező futópad, 36 különböző programmal, számos hasznos extrával. Ideális választás otthonra. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk.

Reebok GT40S futópad futópad - részletes információk
Márka Reebok
Motor teljesítménye 3 lóerő
Futófelület 132x44 cm
Maximális sebesség 16 km/h
Ár 269990

A Reebok már számos területen bizonyította, hogy termékeikkel jó vásárt csinálhatunk. Nincs ez másképp a futópadjaikkal sem, éppen ezért úgy gondoltam, hogy beférhet még egy modelljük a toplistánkra. A GT40S egy középkategóriás készülék, amit otthoni használatra javasolok, de akár edzőterembe is megfelelő lehet.

Igazán jó, 3 lóerős maximum teljesítmény nyújtó motorral rendelkezik, így könnyedén elérhetjük vele akár a 16 km/h-ás sebességet is. A készülék elektromosan szabályozható dőlésszög beállítással rendelkezik, ami 12%-ban emelhető meg, ezzel tovább növelve az edzés intenzitását és más izmokat is megmozgatva.

36 különböző program közül választhatunk, így mindenki megtalálhatja a saját tempójának megfelelő beállítást. Három különböző célprogrammal is rendelkezik a készülék, amikkel még inkább személyre szabhatjuk az edzésprogramot. A futópad beépített testtömeg-index kalkulátorral rendelkezik, a markolatba pedig pulzusmérő található. LCD kijelzőjéről a következő adatokat tudhatjuk meg: idő, távolság, sebesség, dőlésszög, elégetett kalória, pulzus.

A futófelület mérete és a készülék teherbírása teljesen rendben van: az előbbi 132X44 cm, az utóbbi pedig 120 kilogramm. Maga a futópad 82 kilogrammos saját súllyal rendelkezik, így igazán masszívnak és stabilnak mondható. Tárolása mégis egyszerű, hiszen bármikor összecsukhatjuk a készüléket.

Az extrák között találhatunk kényelmi funkciókat, mint a kulacstartó és az MP3 hangszórók. Az automatikus biztonsági kioldókulcs és az ízületkímélő technológia pedig segítenek a tökéletes edzésélmény biztosításában.

Jó választás lehet otthoni használatra azoknak, akik szeretnék komolyan venni a futóedzéseket és olyan futópadot keresnek, amivel bőven lesz lehetőségük a folyamatos fejlődésre.

Reebok GT40S futópad futópad összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Magas maximális sebesség, állítható dőlésszög
  •  Erős motor
  •  Nagy teherbírás és futófelület

Hátrányok:

  •  Az LCD kijelző elég kicsi

További futópad tesztek