Reebok GX40s elliptikus tréner teszt

Reebok GX40s elliptikus tréner
Reebok GX40s elliptikus tréner

Megbízható konstrukció, semmi mellébeszélés

  •  A felesleges extrák helyett erős felépítéssel rendelkezik
  •  Magas terhelhetőség, stabil szerkezet
  •  Gördülékeny, kényelmes edzést biztosít
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
inSPORTline inCondi ET2000i profi elliptikus tréner
inSPORTline inCondi ET2000i profi elliptikus tréner
Aktuális ár

Reebok GX40s elliptikus tréner elliptikus tréner - részletes információk
Márka Reebok
Lendkerék súlya 9 kg
Lépéshossz 38 cm
Teherbírás 120 kg
Fékrendszer Elektromágneses

A Reebok GX 40s képében egy újabb kiváló minőségű, nagyszerű felhasználói élményt nyújtó edzőgépet ismerhetünk meg. Stabil felépítés, nagy méretű lendkerék, gördülékeny működés jellemzik ezt a készüléket.

Az elliptikus tréner hálózatról működik, hiszen fejlett elektromos ellenállás-vezérléssel rendelkezik, ami 32 fokozatban állítható. 9 kilogrammos lendkerekének köszönhetően a pedálok mozgása természetesnek hat majd, ezzel megkímélve a térd ízületeit és kényelmes edzésélményt biztosítva.

Az állítható ellenállás mellett 12 különböző program választásával variálhatjuk az edzésünket. Ezek között megtalálhatóak a jól ismert idő, távolság, kalória, watt beállítások, de elérhető a szívritmus alapján történő automatikus edzés is, a felhasználói program és több előre kialakított rutin is.

Könnyen áttekinthető és még könnyebben kezelhető konzoljánál arra törekedett a gyártó, hogy minimálisra csökkentse a gombok számát és inkább az LCD kijelző kapott több hangsúlyt. Innen olvashatod majd le az edzéssel kapcsolatos adatokat, úgymint a sebesség, idő, távolság, elégetett kalória, teljesítmény vagy az aktuális pulzus, amit a markolatba épített érzékelő mér majd.

120 kilogrammig terhelhető és masszív 55 kilogrammos saját súllyal rendelkezik, így kiváló választás lehet kezdő sportolók vagy tapasztalt atléták számára egyaránt. Kényelmi funkciók tekintetében valamelyest alulmarad a Reebok GX40s, hiszen a kulacstartón kívül nem igazán találni más extrát rajta. Azonban ezért bőven kárpótol majd a nagy méretű lendkeréknek köszönhető kényelmes edzés.

Reebok GX40s elliptikus tréner elliptikus tréner összesítő vélemény

Előnyök:

  •  A felesleges extrák helyett erős felépítéssel rendelkezik
  •  Magas terhelhetőség, stabil szerkezet
  •  Gördülékeny, kényelmes edzést biztosít

Hátrányok:

  •  Magasabb ár

További elliptikus tréner tesztek