Reebok Jet100s elliptikus tréner teszt

Reebok Jet100s elliptikus tréner

Kedvező ár-érték arány

  •  6 kilogrammos lendkerék
  •  Nem foglal túl sok helyet
  •  Jó ár-érték arány
Aktuális ár

Reebok Jet100s elliptikus tréner elliptikus tréner - részletes információk
Márka Reebok
Lendkerék súlya Elektronikus
Lépéshossz 6 kg
Teherbírás 16
Fékrendszer

A kiváló nevű Reebok szobakerékpárját jó szívvel tudom ajánlani bárkinek, aki otthoni használatra keres egy kifejezetten erős gépet, kedvező árfekvéssel.

Ez a szobabicikli 6 kilogrammos lendkerékkel rendelkezik, ami robusztusnak mondható és igazán gördülékeny tekerést biztosít. Ehhez elegáns kialakítás és helytakarékos méret társul. A készülék összsúlya is mindössze 31 kg, a teherbírása azonban a 120 kilogrammot is eléri. Szétszerelve érkezik, azonban az összerakása kifejezetten egyszerű.

A 16 fokozatban állítható ellenállási rendszer elektronikus elven működik, így a kezelése könnyű, az élettartama hosszú és remek felhasználói élményt nyújt. A személyre szabott edzést a 19 különböző edzésprogram biztosítja, amik közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelő változatot, ezt pedig tovább variálhatod az állítható nehézségi fokozatokkal. Maga a gép is teljesen a saját igényeidre szabható egyébként, hiszen a pedálokat, a nyerget és a kormányt egyaránt tudod állítani.

A könnyen kezelhető LCD kijelzőről leolvasható a sebesség, a távolság, a teljesítmény és az elégetett kalória is. A markolatba épített pulzusmérő segít még pontosabban nyomon követned az edzés adatait.

Összességében egy kitűnő otthoni használatra tervezett szobakerékpárról van szó, ami az árához képest kiváló teljesítménnyel rendelkezik. A variálható nehézség és programok miatt jó választás lehet kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Reebok Jet100s elliptikus tréner elliptikus tréner összesítő vélemény

Előnyök:

  •  6 kilogrammos lendkerék
  •  Nem foglal túl sok helyet
  •  Jó ár-érték arány

Hátrányok:

  •  Az LCD kijelző mérete lehetne nagyobb

További elliptikus tréner tesztek