Reebok Jet100s elliptikus tréner teszt

Reebok Jet100s elliptikus tréner
Reebok Jet100s elliptikus tréner

Kitűnő ár-érték arány

  •  Jó ár-érték arány
  •  Masszív szerkezet, nagy teherbírás
  •  Számos különböző program és állítható ellenállás
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
Klarfit Myon Cross elliptikus tréner
Klarfit Myon Cross elliptikus tréner
Aktuális ár
Capital Sports Helix Stride elliptikus tréner
Capital Sports Helix Stride elliptikus tréner
Aktuális ár
inSPORTline Omahan ET elliptikus tréner
inSPORTline Omahan ET elliptikus tréner
Aktuális ár

Reebok Jet100s elliptikus tréner elliptikus tréner - részletes információk
Márka Reebok
Lendkerék súlya 6 kg
Lépéshossz 27,5 cm
Teherbírás 120 kg
Fékrendszer Mágnesfékes

A Reebok egy jól ismert márka, ha fitnesz felszerelésekről van szó. Ennek az az oka, hogy kitűnő minőségű, megbízható termékekkel rendelkeznek. Nincs ez másként az elliptikus trénereiknél sem. A Reebok Jet100s egy szuper, erős középosztálybeli masina. Legnagyobb pozitívuma az árához képest nyújtott teljesítménye. 

A készülék modern mágnesfékes rendszerrel rendelkezik, ami gördülékeny és hatékony edzést tesz lehetővé. Egy korrekt méretű, 6 kg-os lendkerékkel rendelkezik, így jó választás lehet kezdő, de akár haladó felhasználók számára egyaránt. 

Masszív kialakítással rendelkezik, ennek ellenére mégsem foglal túl sok helyet. Ami nagy pozitívum, az a gép kifejezetten nagy teherbírása. 120 kilogrammig használható, a lépéshossz pedig 27,5 cm, így aztán tényleg szinte bárki nyugodtan használhatja. 

Természetesen itt is megvan a szokásos LCD kijelző, ami segít majd, hogy nyomon kövesd az edzésed hatékonyságát és személyre szabhasd a készülék beállításait. Összesen 12 felhasználói program érhető el vagy választhatsz a manuális cél, időkorlátos cél, távolság cél, kalória vagy teljesítmény alapú beállítások közül is. Maga az ellenállási rendszer 16 szinten állítható, így aztán könnyedén a saját edzettségi szintedhez állíthatod majd az edzéseket. 

Rendelkezik még egy-kettő hasznos extrával is. A markolatban található pulzusolvasó folyamatosan figyeli majd, hogy mekkora megterhelést jelent számodra az aktuális edzés. Ezzel nem csak a saját teljesítményedet kísérheted figyelemmel, de abban is biztos lehetsz, hogy számodra a megfelelő nehézségi szinten használod a gépet. 

A gyors indítás funkciót elsősorban azoknak ajánlom, akik nem akarnak minden edzés kezdetekor a beállításokkal babrálni. Így aztán tényleg azonnal elkezdhetsz edzeni, mielőtt elillanna a nehezen összekapart motivációd. 

Utolsóként megemlíteném még a beépített kulacstartót, amiben helyet kaphat a kedvenc edzős italod vagy egy palack hideg víz. Ez segít majd felfrissülni és új erőre kapni, ha úgy érzed, hogy már nem bírod az edzés végéig.

Ha egy szuper minőségű, jó ár-érték arányú masinát keresel az otthoni edzésekhez, akkor a Reebok elliptikus-trénerét jó szívvel tudom neked ajánlani!

Reebok Jet100s elliptikus tréner elliptikus tréner összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Jó ár-érték arány
  •  Masszív szerkezet, nagy teherbírás
  •  Számos különböző program és állítható ellenállás

Hátrányok:

  •  Ennél a készüléknél nem találkoztam jelentősebb negatívummal

További elliptikus tréner tesztek