Reebok Jet200 futópad teszt

Reebok Jet200 futópad
Reebok Jet200 futópad

Elsőosztályú futópad ízületkímélő technológiával

  •  Kiváló specifikációk
  •  Air motion ízületkímélő rendszer
  •  Kényelmi funkciók
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
HC Fitness KD545 futópad
HC Fitness KD545 futópad
Aktuális ár
Lifefit TM3150 futópad
Lifefit TM3150 futópad
Aktuális ár
Gardian G8 futópad
Gardian G8 futópad
Aktuális ár

Reebok Jet200 futópad futópad - részletes információk
Márka Reebok
Motor teljesítménye 2,25 lóerő
Futófelület 140x46 cm
Maximális sebesség 18 km/h

A Reebok Jet200-as modellje megérdemelten került futópad toplistánk első helyére. Ez a készülék kiváló értékelésekkel rendelkezik és remek eredményeket ért el különböző teszteken. Az ára alapján a felső közép kategóriába sorolnám, amiért cserébe mindent megkapsz, amit egy futópad nyújtani tud.

2,25 lóerős motorral rendelkezik, ami 18 km/h-ás maximum sebességet tesz lehetővé, ami elegendő lehet bármilyen intenzív tréninghez. Még tovább nehezítheted a futóedzésedet a 15 fokban állítható, elektromosan szabályozható dőlésszög segítségével, így a Reebok Jet200 a legfelkészültebb atlétákat is képes alaposan megdolgoztatni.

A készülék könnyedén kezelhető LCD kijelzővel rendelkezik, amiről leolvashatod az aktuális sebességedet, az edzés időtartamát, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát és a markolatba épített pulzusmérő segítségével a pulzusodat is nyomon követheted. 24 különböző edzőprogram közül választhatsz vagy használhatod az előre beprogramozott dőlésszög és sebesség állító gombokat is.

A készülék masszív, 78 kilogrammos saját súllyal rendelkezik, a mozgatását transzportkerekek segítik. A 120 kilogrammos teherbírás és a nagyméretű 140X46 centiméteres futófelület széles körű használhatóságot jelent.

A kiváló specifikációkon túl a Jet200 legnagyobb előnye a hasznos extrákban rejlik. Drop and fold kialakításának köszönhetően könnyedén összecsukható, így nem foglal el felesleges helyet. Az egyedülálló air motion ízületkímélő rendszer légpárnák segítségével csökkenti a térdet és a bokát érő terhelést, a teljesen biztonságos használatért pedig a vészkioldó kulcs felel. Kényelmi funkciókban sincs hiány, hiszen a konzolban megtalálhatóak az állítható ventilátor, a beépített MP3 hangszórók és a dupla kulacstartó is.

Összességében egy nagyon jó készülékről van szó, ami akár egy edzőteremben is megállná a helyét, otthoni használatra pedig tényleg minden igényt kielégít. Ha a minőség fontosabb szempont számodra, mint az ár, akkor meg is találtad a tökéletes futópadot.

Reebok Jet200 futópad futópad összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kiváló specifikációk
  •  Air motion ízületkímélő rendszer
  •  Kényelmi funkciók

Hátrányok:

  •  Ennek a készüléknek nincs olyan negatívuma, amit ki tudnék emelni

További futópad tesztek