Reebok ZR8 elliptikus tréner teszt

Reebok ZR8 elliptikus tréner

Egyszerű, de nagyszerű

  •  Masszív, 9 kilogrammos lendkerék
  •  Robusztus, stabil kialakítás
  •  Számos különböző beállítás
  •  Elektromos ellenállás-vezérlés
Aktuális ár

Reebok ZR8 elliptikus tréner elliptikus tréner - részletes információk
Márka Reebok
Lendkerék súlya 9 kg
Lépéshossz 38 cm
Teherbírás 120 kg
Fékrendszer Mágnesfékes

Már megszokhattuk, hogy a Reebok márka legtöbb esetben garanciát jelent a megbízható minőségre. Nincs ez másképp az elliptikus trénereik esetében sem. A ZR8 egy erős konstrukcióval és sokoldalú funkciókkal rendelkező edzőgép, ami tulajdonságai alapján már kényelmesen elfér a felső kategóriás készülékek között.

Elektromos ellenállási rendszerét 32 különböző1fokozatban tudod állítani, amihez hálózati csatlakozásra lesz szükséged. Edzés közben az ellenállás természetesnek hat, a mozgás gördülékeny és kényelmes. Mindez a kifejezetten nagy, 9 kilogrammos lendkeréknek köszönhető, ami igazán jónak mondható az elliptikus trénerek világában.

A ZR8 intuitív kezelőfelülettel rendelkezik, ami kék háttérvilágításával számomra a retro videojáték konzolokat idézte. Leolvasható róla az aktuális sebesség, az edzés időtartam, a megtett táv, az elégetett kalória és a markolatban található pulzusmérőnek köszönhetően a pulzusszám is. Ezen a felületen választhatod ki a 19 különböző edzésprogram egyikét, amik között megtalálhatóak az előre kialakított rutinok, a célprogramok, a teljesítmény alapján történő edzés és a felhasználói beállítások egyaránt.

A gép 50 kilogrammos saját súlyával igazán masszív és stabil. Ennek köszönhetően akár 120 kilogrammig is terhelhető, a 38 cm-es lépéshossz pedig a komolyabb, gyorsabb tempójú edzést is lehetővé teszi. A pedálok közötti távolság 18,5 centiméter.

Ez a készülék kiváló kiegészítője vagy akár egyedüli tagja lehet az otthoni edzőtermednek, ami biztosítja számodra az elliptikus trénerek és a crossfit edzés minden pozitívumát.

Reebok ZR8 elliptikus tréner elliptikus tréner összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Masszív, 9 kilogrammos lendkerék
  •  Robusztus, stabil kialakítás
  •  Számos különböző beállítás
  •  Elektromos ellenállás-vezérlés

Hátrányok:

  •  A készülék nem rendelkezik külön kényelmi extrákkal

További elliptikus tréner tesztek