Rovus Storm Vac II rúdporszívó teszt

Rovus Storm Vac II rúdporszívó
Rovus Storm Vac II rúdporszívó

Praktikus és hatékony

  •  Nagy teljesítmény
  •  Praktikus működés
  •  Helytakarékos, kompakt
Aktuális ár

Rovus Storm Vac II rúdporszívó rúdporszívó - részletes információk
Márka Rovus
Típus 2 az 1-ben rúd- és kézi porszívó
Teljesítmény 500 W
Vezeték nélküli Nem
Bővítmények száma 2

Egy 2 az 1-ben rúdporszivót szeretnék neked bemutatni a Rovus kínálatából. Ez a modell egyike azoknak a termékeknek, amik nem kiemelkedőek semmiben, viszont cserébe minden területen jól teljesítenek. Itt nincsenek vilagraszóló high-tech megoldások. Csak egyszerűen egy jó kis rúdporszívó.

A kettő az egyben kifejezés sem takar semmilyen varázslatot, simán csak praktikus. Annyiról van szó, hogy a nyelet lekapva kézi porszívóvá alakíthatjuk a masinát. Ez jól jöhet, ha a konyhában, az autóban, a műhelyben vagy más kisebb helyen szeretnénk takarítani. Annyi tudnivaló van ezzel kapcsolatban, hogy a kézi változat valamivel nagyobb, mint az átlagos morzsaporszívó. Szóval azért kicsivel nehézkesebb a kezelése ebben az üzemmódban.

Ha szeretnél egy olyan porszívót, ami hatékonyan gyűjti össze a koszt, de nem foglal sok helyet, akkor ezt a masinát tudom neked ajánlani.

A készülék dizájnjának fontos része, hogy a motort és portartályt tartalmazó ház a rúd alsó részén talalható. Ennek megvan az az előnye, hogy így érzésre könnyebb lesz a porszívó súlya és a navigáció is. Ez utóbbit megkönnyíti a hosszú, 5 méteres kábel is. Ráadásul szőnyeg porszívózásakor könnyebb lesz vele erőt kifejteni. Szóval ez elsőre kicsit furcsa lehet, de valójában kifejezetten praktikus.

Ami mindenképpen pozitvum az a Rovus gépektől megszokott erős motor. Ez a készülék 500 wattos teljesítményével könnyedén elbánik a legtöbb hagyományos háztartási kosszal.

A készletben kétféle fej található meg. Az egyik a hagyományos kefés padlótisztító. Ez keménypadlókhoz és szőnyegekhez egyaránt kiváló választás lesz. A másik pedig egy praktikus, hosszított résszívófej. Utóbbival apróbb zeg-zugokat, kanapékat, autóüléseket, sarkokat és egyéb kisebb helyeket varázsolhatunk tisztává.

A felszívott kosz egy műanyag tartályban gyűlik majd össze, ami könnyedén lecsatolható, üríthető és mosható. Ennek nagy előnye, hogy az átlátszó ház miatt mindig pontosan tudod majd, hogy mikor kell őt üríteni. Arról pedig, hogy a felszívott kosz ne kerüljön vissza a szoba levegőjébe, a fejlett HEPA szűrőrendszer gondoskodik majd. Itt az egyetlen apró szépséghiba, hogy egy előszűrő még elfért volna a HEPA filter előtt, de ezt valamiért sajnos kihagyta a gyártó.

Összességében egy erős, hatékony és praktikus masináról van szó, ami jól elvégzi a dolgát. Ha szeretnél egy olyan porszívót, ami hatékonyan gyűjti össze a koszt, de nem foglal sok helyet, akkor ezt a masinát tudom neked ajánlani.

Rovus Storm Vac II rúdporszívó rúdporszívó összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Nagy teljesítmény
  •  Praktikus működés
  •  Helytakarékos, kompakt

Hátrányok:

  •  Egy előszűrő elfért volna még a készülékben

További rúdporszívó tesztek