Rowenta RR7447WH X-PLORER Serie 60 Allergy robotporszívó teszt

Rowenta RR7447WH X-PLORER Serie 60 Allergy robotporszívó
Rowenta RR7447WH X-PLORER Serie 60 Allergy robotporszívó

Okos kis segítő, kedvező áron

  •  Jó takarítási teljesítmény
  •  Allergiásoknak is ajánlott
  •  Okos funkciók
  •  Jó ár-érték arány
Aktuális ár

Rowenta RR7447WH X-PLORER Serie 60 Allergy robotporszívó robotporszívó - részletes információk
Márka Rowenta
Portartály mérete 0,4 liter
Üzemidő 90 perc
Navigáció Giroszkópos
Smart funkciók Igen

Ki ne örülne annak, ha kevesebbet kellene takarítania? A Rowenta robotporszívója garantálja, hogy kevesebb porszívózással is tisztább legyen a lakásod. Az így megspórolt időt pedig a családoddal vagy a hobbiddal töltheted. Ráadásul ehhez a készülékhez kifejezetten jó áron juthatsz hozzá, annak ellenére is, hogy a tudása egészen kiemelkedő.

Egy okoskészülékről van szó, ami azt jelenti, hogy már rendelkezik a fejlettebb funkciókkal is. Összekapcsolhatod a telefonoddal és ezen keresztül vezérelheted a gépet. Emellett támogatja a különböző hangsegédeket is, szóval akár hangparancsokkal is irányíthatod őt. Egy igazi automatikus segítőt kapsz a Rowenta robotporszívójának személyében.

Ehhez a készülékhez kifejezetten jó áron juthatsz hozzá, annak ellenére is, hogy a tudása egészen kiemelkedő.

Teljesítmény tekintetében teljesen rendben van. A beépített kefék alaposan feltakarítják majd a padlót, legyen szó kemény felületről vagy szőnyegről. Az összegyűlt koszt pedig egy 0,4 literes tartályba gyűjti majd a masina. A tisztább lakás és levegő érdekében pedig nagy teljesítményű szűrőrendszert kapott. Pozitívum, hogy ez a modell rendelkezik felmosás funkcióval is, így a morzsákon túl a kisebb foltokkal is képes lesz megbirkózni. Ebben az AquaForce rendszer és a beépített felmosó lesz a segítségére.

A navigációs rendszer giroszkópokon alapul. Rendelkezik beépített zuhanásgátlóval és ütésérzékelővel is. Az oldalsó kamerák figyelik, hogy ne menjen a falaknak, de akár a szőnyegeket is képes érzékelni. A Smart Expoloration 4.0 navigációs rendszer automatikus takarítást tesz lehetővé, a mobilos applikáción keresztül pedig külön ütemtervet állíthatsz majd be.

Allergiások számára is előnyös lehet ez a masina, hiszen a szűrőrendszer a legapróbb szennyeződések 99,9 %-át képes kiszűrni. Megbirkózik az állati szőrrel, az atkákkal, porral és más koszokkal egyaránt.

Ha robotporszívóról van szó, szót kell ejtenünk az akkumulátorokról is. Ez a Rowenta masina ebből a szempontból is jól teljesít. A beépített lítium-ion aksik 4 óra alatt töltenek fel teljesen, ezután pedig akár 90 percnyi folyamatos használatot tesznek lehetővé. Ez tökéletesen elegendő egy közepes lakás kitakarításához.

Én úgy gondolom, hogy ez a Rowenta masina kifejezetten jó tudással rendelkezik, miközben az ára is megfizethető marad. Ha szeretnéd lecsökkenteni a takarítással töltött időt, akkor mindenképpen jó társad lesz.

Rowenta RR7447WH X-PLORER Serie 60 Allergy robotporszívó robotporszívó összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Jó takarítási teljesítmény
  •  Allergiásoknak is ajánlott
  •  Okos funkciók
  •  Jó ár-érték arány

Hátrányok:

  •  A navigációs rendszer nem támogat néhány felsőkategóriás funckiót

További robotporszívó tesztek