RYZE Tello Boost Combo drón teszt

RYZE Tello Boost Combo drón
RYZE Tello Boost Combo drón

A hobbi kategória sztárja

  •  Szuper ár-érték arány
  •  Beépített kamera
  •  Strapabíró, minőségi kialakítás
Aktuális ár

RYZE Tello Boost Combo drón drón - részletes információk
Márka RYZE
Típus Középkategóriás drón
Kamera 720p
Repülési idő 13 perc

A drónozás szuper hobbi lehet bárki számára, azonban a drága, többszázezres DJI drónok már nem mindenkinek férnek ehhez bele. Szerencsére a középkategóriában is találhatunk jó minőségű modelleket, ennek a töredékéért. Ilyen például ez a RYZE márkájú kicsike is, amit ma bemutatok neked. Ha nem professzionális használatra, hanem csak hobbiból keresel drónt, akkor ez tökéletes választás lesz.

Elsőként nézzük meg az egyik legfontosabb dolgot, amin áll vagy bukik egy drón. Ez pedig a menetidő. A RYZE drónja nem teljesít rosszul ezen a próbán, ugyanis egyetlen töltéssel akár 13 percig használhatod őt. Ez a saját kategóriájában kifejezetten jónak mondható, és tökéletesen alkalmas arra, hogy délutánonként röpködj vele kicsit.

Mind az ár-érték aránya, mind a működési ideje, mind pedig a minősége kifejezetten jó. Így tényleg jó szívvel tudom ajánlani, ha repkedni szeretnél egy kicsit.

Ehhez az üzemidőhöz 100 méteres hatótáv tartozik, így kényelmesen el lehet vele lenni a saját kertünkben. A maximális sebessége 29 kilométer óránként, szóval még akár látványosabb repkedésre is alkalmas. Persze ilyenkor azért jobban meríti az aksit, szóval erre figyelni kell.

Navigáció szempontjából sem lehet rá panasz, hiszen stabilan repül, tudja tartani a magasságot, automatikusan le- és felszáll. De még egyéb automatikus repülési funkciókkal is ellátták őt.

A készülékhez nem tartozik távirányító, így az irányítás mobiltelefonos alkalmazáson keresztül lehetséges. Ez egyébként egyszerűen használható, felhasználóbarát és kényelmes. Szóval ebben sincs hiba.

Végül még a beépített kameráról érdemes pár szót ejteni. Ez a kütyü egy képstabilizátoros kamerát kapott, ami 720p vagy HD minőségben képes képetrögzíteni. Szóval professzionális reklámvideókat nem fogsz vele forgatni, arra viszont tökéletes, hogy körbenézz, mókázz vele kicsit.

Szóval ahogy a fentiekből is láthatod, ez nem egy profi drón, amivel esküvői felvételek készülnek majd. Hobbirepüléshez azonban kiváló. Mind az ár-érték aránya, mind a működési ideje, mind pedig a minősége kifejezetten jó. Így tényleg jó szívvel tudom ajánlani, ha repkedni szeretnél egy kicsit.

RYZE Tello Boost Combo drón drón összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Szuper ár-érték arány
  •  Beépített kamera
  •  Strapabíró, minőségi kialakítás

Hátrányok:

  •  Professzionális videók készítésére nem alkalmas

További drón tesztek