Sades Pegasus Pink gamer szék teszt

Sades Pegasus Pink gamer szék
Sades Pegasus Pink gamer szék

Gamer csajoknak

  •  Menő csajos dizájn
  •  Igényes műbőr borítás
  •  Strapabíró szerkezet
  •  Több ponton állítható
Aktuális ár

Sades Pegasus Pink gamer szék gamer szék - részletes információk
Márka Sades
Borítás PU bőr
Állítható magasság Igen
Állítható háttámla Igen
Állítható kartámasz Igen
Deréktámasz Igen

Igazi gamer girl vagy? Ezt a széket neked találták ki! Pattintsd fel a nyuszifüles fejhallgatót, dőlj hátra, és csapj oda a srácoknak. Mutasd meg, hogy ki az igazi játékos! A git gud bming opcionális.

Ami ennél a széknél már elsőre szemet szúrhat az a vagány dizájn. Nem csak a csajos rózsaszín vagy kék színvilág, de a formatervezés is igazi, hamisítatlan gamer hangulatot hoznak. A színes részek egyébként tökéletesen vannak elrendezve. A fekete a domináns szín, de szuperül kiegészíti őt az a néhány pont jó helyen található színes borítás. Külön imádtam a kerekek díszítését. Elég belehuppanni ebbe a székbe, és máris készen ülsz majd a játékra!

Jó szívvel tudom ajánlani bárkinek, de a lányosabb színek miatt elsősorban az igazi grill setupok királynője lesz ez a modell.

Az igényesen kialakított formavilágot tökéletesen kiegészíti a poliuretán műbőr borítás. Ez nem csak szuperül néz ki, de strapabíró is és könnyedén takarítható. Emiatt roppant praktikus.

Persze nem csak a megjelenés a fontos, ha gamer székekről van szó, hanem a kényelem is. Szerencsére ebből a szempontból sem fog csalódást okozni a Sades gamer széke. Ergonomikus formatervezéssel rendelkezik, így tökéletesen igazodik majd a tested formájához.

Megtalálható rajta egy puha deréktámasz és egy kényelmes fejtámla is. Ez utóbbi tökéletesen körülöleli majd a nyakadat és a válladat, a maximális komfort érdekében. Persze az állíthatóság is fontos, így a magasság, a karfa és a háttámla hintamechanikája is szabályozható. Több ponton állítható a szék, így magasságodtól függetlenül megtalálod majd benne a kényelmes pozíciót. Nem kell többé azon aggódnod, hogy egy több órás gaming session után sajgó testrészekkel kell majd felkelned az asztaltól.

Amit érdemes még kiemelni az a szék strapabíró szerkezete. Fém alappal rendelkezik, és bár a lábak műanyagból vannak, ez sem ront sokat az összképen. A kiemelkedő teherbírása is jól mutatja, hogy mennyire stabil kialakítással rendelkezik. Akár 180 kilogrammos felhasználói súlyig használható ugyanis.

Ez a csinos gamer szék egy kicsivel magasabb árcímkével rendelkezik, de még így sem pofátlanul drága. Cserébe nem csak egy szuper vagány széket kapsz, hanem kényelmet és hamisítatlan gamer élményt is. Jó szívvel tudom ajánlani bárkinek, de a lányosabb színek miatt elsősorban az igazi grill setupok királynője lesz ez a modell.

Sades Pegasus Pink gamer szék gamer szék összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Menő csajos dizájn
  •  Igényes műbőr borítás
  •  Strapabíró szerkezet
  •  Több ponton állítható

Hátrányok:

  •  A limitált színvilág miatt nem minden setupban állja majd meg a helyét

További gamer szék tesztek