Samsung Galaxy Tab S3 tablet teszt

Samsung Galaxy Tab S3 tablet

Android tablet erős teljesítménnyel

  •  Erős teljesítmény
  •  Gyönyörű hangzás és képi világ
  •  AMOLED panelek és nagy felbontás
  •  Megbízható minőség
Aktuális ár

Samsung Galaxy Tab S3 tablet tablet - részletes információk
Márka Samsung
Képátló 9,7"
Felbontás 2048x1536
Processzor Qualcomm Snapdragon 820
Memória 4 GB
Tárhely 32 GB
Operációs rendszer Android 7.0

A Samsung nem csak az okostelefonok, de a tabletek piacán is jelentős szereplő. Nem hagyhattam ki a listánkról a Galaxy Tab-et sem, aminek az S3-as modelljét szeretném bemutatni neked.

A készülék prémium megjelenéssel rendelkezik, ami a karcsú kialakításnak és a fényes üveg hátlapnak köszönhető. Könnyen kézre áll és a 434 grammos súlyával nem okoz majd gondot akár a hosszabb használat sem.

Nem csak a külseje, de a belseje is megnyerő. Az Android 7.0-t futtató tabletben Qualcomm Snapdragon 820 négymagos processzor és 4 GB memória található. A belső tárhely mérete mindössze 32 GB, azonban ez 256 GB-ig bővíthető microSD kártyával.

A 9,7 inches képernyő méret éppen hogy csak kisebb, mint a többi gyártótól megszokott 10 inch feletti kijelzők, azonban a Samsung táblagépe QXGA (2048×1536) felbontásával kiemelkedően szép képet nyújt. Ez nem csak a nagy felbontásnak köszönhető, hanem a Super AMOLED paneleknek és a HDR videó megjelenítésnek is. A gyönyörű képi világot négy darab az AKG mérnökei által fejlesztett hangszóró egészíti ki.

A magas szintű multimédiás élményen túl rendelkezésedre áll majd a Galaxy Game Launcher is, ami összességében javítja a játékélményt mobilon és tableten egyaránt. Beállíthatod, hogy a bejövő hívások vagy egy-egy véletlenül megnyomott gomb ne zavarhassa meg a játékodat, felvételt és képernyőmentést készíthetsz. Az energiatakarékos móddal pedig még több időt tölthetsz játékkal egy hosszú út során. Ezen felül az NVIDIA Vulkan technológiája is segíti a játékok szebb megjelenítését.

Ha nem csak a farmos játékodról szeretnél képeket készíteni, hanem a barátaidról vagy magadról, akkor a 13 MP-es hátlapi vagy az 5 MP-es első kamera tesz majd jó szolgálatot. Csatlakozók tekintetében az éppen elég kifejezést használnám, hiszen a microUSB 3.1-es port és a jack dugalj a legtöbb igényt képesek kielégíteni.

A készülék gyorsulásmérővel, fényszenzorral és giroszkóppal rendelkezik. A helymeghatározáshoz több különböző navigációs rendszer is rendelkezésre áll. A Wi-Fi kapcsolódás természetesen alap funkció, azonban ha szeretnél 4G-t, akkor valamivel többet kell majd fizetned.

A Samsun Galaxy Tab S3 táblagépet elsősorban játékosoknak ajánlanám, hiszen ők tudják majd igazán kihasználni a valamivel drágább árhoz tartozó erős hardvereket és extrákat. Ennek ellenére természetesen filmezésnél és munkánál is ugyanúgy megállja majd a helyét.

Samsung Galaxy Tab S3 tablet tablet összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Erős teljesítmény
  •  Gyönyörű hangzás és képi világ
  •  AMOLED panelek és nagy felbontás
  •  Megbízható minőség

Hátrányok:

  •  Valamivel magasabb ár
  •  Alacsony saját tárhelykapacitás

További tablet tesztek