Samsung Galaxy Tab S3 tablet teszt

Samsung Galaxy Tab S3 tablet
Samsung Galaxy Tab S3 tablet

Android tablet erős teljesítménnyel

  •  Erős teljesítmény
  •  Gyönyörű hangzás és képi világ
  •  AMOLED panelek és nagy felbontás
  •  Megbízható minőség
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
Lenovo Yoga Tab 11 tablet
Lenovo Yoga Tab 11 tablet
Aktuális ár
Umax VisionBook 10C LTE Pro tablet
Umax VisionBook 10C LTE Pro tablet
Aktuális ár
Lenovo Yoga Tab 13 tablet
Lenovo Yoga Tab 13 tablet
Aktuális ár

Samsung Galaxy Tab S3 tablet tablet - részletes információk
Márka Samsung
Képátló 9,7"
Felbontás 2048x1536
Processzor Qualcomm Snapdragon 820
Memória 4 GB
Tárhely 32 GB
Operációs rendszer Android 7.0

A Samsung nem csak az okostelefonok, de a tabletek piacán is jelentős szereplő. Nem hagyhattam ki a listánkról a Galaxy Tab-et sem, aminek az S3-as modelljét szeretném bemutatni neked.

A készülék prémium megjelenéssel rendelkezik, ami a karcsú kialakításnak és a fényes üveg hátlapnak köszönhető. Könnyen kézre áll és a 434 grammos súlyával nem okoz majd gondot akár a hosszabb használat sem.

Nem csak a külseje, de a belseje is megnyerő. Az Android 7.0-t futtató tabletben Qualcomm Snapdragon 820 négymagos processzor és 4 GB memória található. A belső tárhely mérete mindössze 32 GB, azonban ez 256 GB-ig bővíthető microSD kártyával.

A 9,7 inches képernyő méret éppen hogy csak kisebb, mint a többi gyártótól megszokott 10 inch feletti kijelzők, azonban a Samsung táblagépe QXGA (2048×1536) felbontásával kiemelkedően szép képet nyújt. Ez nem csak a nagy felbontásnak köszönhető, hanem a Super AMOLED paneleknek és a HDR videó megjelenítésnek is. A gyönyörű képi világot négy darab az AKG mérnökei által fejlesztett hangszóró egészíti ki.

A magas szintű multimédiás élményen túl rendelkezésedre áll majd a Galaxy Game Launcher is, ami összességében javítja a játékélményt mobilon és tableten egyaránt. Beállíthatod, hogy a bejövő hívások vagy egy-egy véletlenül megnyomott gomb ne zavarhassa meg a játékodat, felvételt és képernyőmentést készíthetsz. Az energiatakarékos móddal pedig még több időt tölthetsz játékkal egy hosszú út során. Ezen felül az NVIDIA Vulkan technológiája is segíti a játékok szebb megjelenítését.

Ha nem csak a farmos játékodról szeretnél képeket készíteni, hanem a barátaidról vagy magadról, akkor a 13 MP-es hátlapi vagy az 5 MP-es első kamera tesz majd jó szolgálatot. Csatlakozók tekintetében az éppen elég kifejezést használnám, hiszen a microUSB 3.1-es port és a jack dugalj a legtöbb igényt képesek kielégíteni.

A készülék gyorsulásmérővel, fényszenzorral és giroszkóppal rendelkezik. A helymeghatározáshoz több különböző navigációs rendszer is rendelkezésre áll. A Wi-Fi kapcsolódás természetesen alap funkció, azonban ha szeretnél 4G-t, akkor valamivel többet kell majd fizetned.

A Samsun Galaxy Tab S3 táblagépet elsősorban játékosoknak ajánlanám, hiszen ők tudják majd igazán kihasználni a valamivel drágább árhoz tartozó erős hardvereket és extrákat. Ennek ellenére természetesen filmezésnél és munkánál is ugyanúgy megállja majd a helyét.

Samsung Galaxy Tab S3 tablet tablet összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Erős teljesítmény
  •  Gyönyörű hangzás és képi világ
  •  AMOLED panelek és nagy felbontás
  •  Megbízható minőség

Hátrányok:

  •  Valamivel magasabb ár
  •  Alacsony saját tárhelykapacitás

További tablet tesztek