Samsung Galaxy Watch Active 2 okosóra teszt

Samsung Galaxy Watch Active 2 okosóra
Samsung Galaxy Watch Active 2 okosóra

Az óra, amit egész nap viselni fogsz

  •  Gyönyörű dizájn
  •  Könnyű és kényelmes
  •  Intuitív felhasználói felület
  •  Automatikus edzés követés
Aktuális ár

Samsung Galaxy Watch Active 2 okosóra okosóra - részletes információk
Márka Samsung
Operációs rendszer Android, iOS
Smart funkciók Értesítés mobilról, Rezgés, Akkumulátor állapota, Mobil keresése
Sport funkciók Pulzusmérés, Alvásfigyelés, Lépésszámláló, Kalóriaszámítás, Intervallum edzés, Sebességmérés, Távolságmérés, Tempómérés, Útvonalrögzítés, Emelet számlálás
Üzemidő Max. 131 óra

A Samsung Galaxy Watch 2 pompás, letisztult kialakítása a hagyományos órák dizájnját idézi meg, miközben a gombok egyáltalán nem kapnak hangsúlyos szerepet. Nem csoda, ha egész nap viselni fogod.

Az eszköz kijelzőjének fényereje kifogástalan – hála az automatikus fényerő-módosításnak-, így kültéri edzéseken, erős napfényben sem kell küszködnöd az adatok leolvasásával.

A gyártó egy nagyon ötletes és felhasználóbarát érintésalapú megoldást választott az óra vezérléséhez, ebben egy forgatható virtuális lünetta lesz segítségedre.
De mit is nyújt számodra ez az intelligens termék?

A számtalan smart funkció közül meg kell említenem, hogy kiváló minőségben tudsz vele telefonálni (ami vezetéskor különösen hasznos lesz), és az automata hangalapú gépelésnek is nagy hasznát veszed, ha nincs időd bepötyögni a válaszaidat.

A sportfunkciók közül kiemelném, hogy 39 különböző mozgásformát tud követni, és mozgásérzékelő szenzora hét különböző mozgástípust ismer fel mozdulataid alapján.

Személyes kedvencem, hogy ezzel az órával egy futóedzőt is kapsz ajándékba, aki hang és vizuális jelzések segítségével ad tanácsokat és motivációs üzeneteket, hogy a maximumot hozhasd ki edzéseidből.

Sőt, hogy semmilyen mozgásformáról ne kelljen lemondanod, beépített GPS-t is találsz benne, és akár 5 atmoszféra nyomásig is használhatod.

A Samsung okosórái a cég saját Tizen operációs rendszerét futtatják, és sajnos hátrányaként kell felhoznom, hogy ezen a csodaszép eszközön meglehetősen kevés harmadik féltől származó alkalmazást tudsz használni (pl. Strava, Spotify)
Összességében azonban ez egy elegáns kivitelű, funkcionalitását tekintve is meggyőző termék rengeteg edzésmóddal valamint fejlett szenzorokkal, ami sportóraként és smart eszközként is remekül megállja a helyét, és hagyományos órádat is kiválthatod vele.

Samsung Galaxy Watch Active 2 okosóra okosóra összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Gyönyörű dizájn
  •  Könnyű és kényelmes
  •  Intuitív felhasználói felület
  •  Automatikus edzés követés

Hátrányok:

  •  Korlátozott alkalmazás támogatás

További okosóra tesztek