Samsung RB31FDRNDSA hűtő teszt

Samsung RB31FDRNDSA

A konyha dísze

  •  Okos elrendezés
  •  Inverteres kompresszor
  •  No Frost rendszer
Aktuális ár

Samsung RB31FDRNDSA hűtő - részletes információk
Márka Samsung
Készülék típusa Alulfagyasztós
Energiaosztály A+
Hűtő / fagyasztó űrtartalom 210 L / 98 L
Fogyasztás 297 kWh/év

Egy magasabb árkategóriát képvisel a Samsung megnyerő külsejű, extrákban bővelkedő hűtője. Az alul-fagyasztós készülék ezüstszürke borítását a síkba süllyesztett vízadagoló dobja fel még jobban.

210 literes hűtőrekesz és 98 literes fagyasztó űrtartalommal rendelkezik. Az élelmiszer kényelmes elrendezését pedig számos okos megoldás biztosítja. A hűtőben a kihúzható polcoknak hála nem kell mindent kipakolnod, hogy a hátul hűsölő élelmiszereket előszedd. A hűtőajtón található polc nem újdonság, azonban a Samsung modelljénél ezek a polcok nem csak fel le állíthatóak, de előre felé is bővíthető, így akár két sor italos palack is elfér egyszerre. A dobozos sörök vagy energiaitalok számára pedig külön tartórács van, ami biztosítja, hogy ne koccanjanak össze, rázódjanak fel.

A fagyasztó kihúzható fiókjait akkor is könnyen kezelheted, hogy csak 90 fokig nyitod az ajtót és nem kell óvatoskodnod azzal sem, hogy mennyire húzod ki ezeket, hiszen akár kattanásig bírják.

A készülék legnagyobb előnye az okos elosztás, de emellett számos más hasznos funkcióval rendelkezik. Az erős felső LED világítás, a No Frost jegesedésmentes technológia, az ajtó riasztó és az inverteres kompresszor mind elengedhetetlenek egy igazán remek hűtőhöz.

Az A+ energetikai besorolás és a 39 decibel zajszint pedig még a teljesen elfogadható határon belül van.

Samsung RB31FDRNDSA hűtő összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Okos elrendezés
  •  Inverteres kompresszor
  •  No Frost rendszer

Hátrányok:

  •  A saját kategóriájában nem igazán rendelkezik hátrányokkal

További hűtő tesztek